tisdag 16 maj 2017

Fw: "Vart är vi på väg".!?Sent: Sunday, May 14, 2017 10:47 AM
Subject: Re: Fw: "Vart är vi på väg".!?

Hej Kenneth. Jag delar din oro. MEN när du talar om medmänniskor som avfall får jag be dig avstå från att lägga till mig i dina mejltrådar.

*

Stora pengar är uppe på bordet för den som dödar ett par utpekade personer i Malmös undre värld.
En 21-årig man blev skjuten när han körde en bil på Kroksbäck under fredagskvällen. Ett tiotal skott avlossades mot bilen.
En man i 20-årsåldern är skjuten med flera skott på Sörbäcksgatan i Kroksbäck. Den skjutne är förd med ambulans till Skånes universitetssjukhus med okända skador.
Det är ett av mer än tio mordförsök och fem mord som har inträffat i Malmö i år och polisen räknar med ännu fler.
Göteborg drabbades av 39 skottlossningar under 2016. Det är en tydlig ökning jämfört med året innan.
En man i 30-årsåldern har skjutits till döds i Lövgärdet i Göteborg. Mordet skedde inför ögonen på elever på Lövgärdeskolan.
I veckan har fem personer dödats inom loppet av drygt 36 timmar. Totalt pågår tolv gängkonflikter i huvudstadsområdet – och polisen arbetar med 47 mordutredningar.
.............

Ovan ett axplock från dagens mångkulturella Sverige.

Samtidigt som rapporter om brist på vårdplatser och sjuksköterskor - och ett otal andra försämringar skolan och äldreomsorgen på grund av resursbrist – konsumerar “offren” ovan en ständigt ökande andel av sjukvårdens resurser.

Om vi i dag hade styrande politiker med ett uns av det förstånd som de styrande av vårt forna Folkhem, skulle det gjorts några mycket enkla och självklara prioriteringar i ovanstående situation:
·         Avskrädet i rubrikerna ovan hade givetvis forslats till närmaste avfallshantering - istället för till våra sjukhus.
//Kenneth SandbergDet är så här, Katerin;

- Dom som genom skjutningar, mord och annan kriminalitet förvandlar vårt tidigare trygga Sverige till oigenkännlighet är ingalunda mina “medmänniskor”.

Och egentligen är “avskräde” och “avfall” alldeles för diplomatiska benämningar på dessa, därför att inget avfall i världen förtjänar sådan avsky som dessa odjur väcker för varje hederlig och normalt funtad svensk.

Nu vet jag inte om din icke-svenska härkomst är förklaringen till din advokatyr för sådana individer? Det är hur som helst inte logiskt. Oavsett vilka etniska, kulturella eller religiösa rötter du har, borde ett totalt fördömande vara en självklarhet.

Därför blir jag lite konfunderad när du inledningsvis säger dig “dela min oro”.

Vad är det som oroar dig mest? Och vad föreslår du i så fall för lösningar på det..?

//Kenneth Sandberg
------------*

FI-snäckan från Cuba har inte behagat svara på mitt mail...

//Kenneth S.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar