fredag 5 maj 2017

Här ser vi tydligt kopplingen mellan Israel och ISDet är Israel som har skapat IS, och det passade man på att göra under Irakkriget.

Kan det verkligen vara sant?

Ja, hur ska man annars tolka det här?

Islamiska Staten ber Israel om ursäkt
Terrorsekten Islamiska Staten har bett Israel om ursäkt för att man vid ett tillfälle förra året attackerade israeliska soldater. Det säger Israels före detta försvarsminister Moshe Ya'alon, enligt Time of Israel.

– Det var ett fall nyligen där Daesh [Islamiska Staten, vår anm] öppnade eld och bad om ursäkt, sade Moshe Ya'alon under ett möte i den israeliska staden Afula i april.

Det han syftar på är en händelse nära den syriska gränsen i november förra året, där skottlossning uppstod mellan Israel och IS. Fria Tider

Hur kan det komma sig att en terrororganisation som bygger sin ideologi på muhammedanismen, där koranen är nummer ett i alla sammanhang och där det står på var och varannan sida i koranen att judar är det värsta pack som finns och om man finner en jude så ska man döda honom; Allt enligt koranen!?

Har IS bett Sverige om ursäkt för terrorattentatet på Drottninggatan? Nej! Och ändå finns det bara en minoritet judar i det här landet.

Lögnen från parasitrasen judar är så infernalisk så att de skapar en ideologi, baserat på judendomen, som är ännu värre och hemskare än kristendomen, också med ursprung i judendomen, och sedan ser de till att judarna blir förföljda för att på det sättet få skydd från hela världens alla välvilliga länder som tycker så synd om packet som idag har världsmonopol på krig och förtryck och som kallar sig för Den Nya Världsordningen.

Det är en verkligt framgångsrik strategi att utmåla sig som en förföljd folkgrupp för att få skydd medan man under det beskyddet sticker kniven i ryggen på värdfolket.

Man försökte göra om katolicismen till protestantism och Martin Luther hade mängder av argument mot judar, men det tjänade bara judarna på, för de gjorde en Big Business på att vara en förföljd minoritet för då blir det svårare att misstänka just dem för att åstadkomma krig och helvete här på jorden, och det går lättare för packet att hävda att de är Guds Utvalda Folk.

Bevis att judarna har skapat Islamiska Staten: IS ber Israel om ursäkt.

Det är fanimej bevis nog!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar