måndag 1 maj 2017

Idag är det 1 maj och då är det sossarnas dag!Observera att det inte är arbetarnas dag, det är SOSSARNAS dag!Denna hycklardag är inget annat än sionistiska globalisters dag, multimiljardärernas dag, satanisters och folkmördares dag, och hela cirkusen ska föreställa vara arbetarnas dag, åtminstone förr, men nu har den dagen förändrats till något som ska förvanskas till oigenkännlighet.

Ådalen -31 har hamnat i glömska. Det var då riktiga arbetare demonstrerade i samband med en strejk och militären kommenderades ut och sköt rakt in i demonstrationståget med resultatet att 5 arbetare dödades. Och detta under en sosseregering! Därefter har sossarna alltid påmint om Ådalen -31 men skylt över att det var under en sosseregering detta hände.

Idag ska Ådalen istället föreställa vara en påhittad film och folk ska få intrycket att det hela inte var på riktigt.Men nu har sossarna fått konkurrens av en annan sorts socialister, sådana som inte går i storfinansens fotspår och som är nationalistiskt, så kampen mellan två sorters socialister går idag i Falun och det ska bli intressant att se vilken sorts socialism som blir störst, den nationella eller den globalistiska?Sossarna är skrämda över konkurrensen som kommer att utspela sig i Falun i år. De gormar om att det bara är sossar som får demonstrera, ibland med inslag av propaganda för Israel eller olika sorters islampropaganda, allt för att förvilla och dölja verkligheten för folk.

Men sossarna är från början skapade av juden Marx, så egentligen skulle man i så fall säga att 1 maj är judarnas dag, men det blir då en sanning med modifikation. Egentligen är det en sionistdominerad dag, den dag som det globalistiska etablissemanget har utlyst till en folkförvillelsens dag. En dag som ska konkurrera med 1 april, då det är fritt fram att luras.

Just den här första maj-demonstrationen som har utlysts av Motståndsrörelsen blir extra intressant, för den ska gå i folkgemenskapens tecken, inte i sionistiska globalisters röda dimma. Hur ska då poliser och rödingar agera?

Ska poliser och rödingar anfalla tåget i år liksom förra året? Ska de inte få gå i fred? Ska man ställa till jävulskap mot tåget trots att det går invandrare i tåget?

I så fall avslöjar de ju sin bluff som de har kört med i flera decennier i sina kampanjer för ”Refugees Welcome” och att vi behöver dem här och att man är både rasist och nazist om man vill ha ett Sverige åt svenskarna. Tänk att det blir allt fler av utlänningarna som också vill det!

Det här är som att spela schack och nu avslöjar sig rödingarna alltmer. Vad mer behövs för att även sossarna och övriga röda khmerer i riksdagen tillsammans med murvlar ska fatta att spelet är slut för dem? Kanske att den sida dessa förrädare står på är samma sida som dessa:Ovanstående bild illustrerar vad det är för ett folkfientligt pack som svenska sossar har lierat sig med, och nedanstående text beskriver vilken globalistisk satanism som styr världen och som nu utmanas av svenskar och invandrare tillsammans:

Visste du att i Iran skyddas kristna och judar i konstitutionen? Känner du till att kristna skyddas i Syrien? Att de hade fullt skydd i Irak och även i Libyen?

Känner du till att Saudiarabien som är en diktatur och förespråkar Wahhabism har USA’s fulla stöd? Är du medveten om att Saudiarabien lagt 100 miljarder dollar för att sprida sin lära till andra länder runt om i världen, också till Sverige?

Visste du att USA, Israel och Saudiarabien står bakom Al-Qaida, Daesh och ISIS för att splittra och störta regimer i regionen? Gör du inte det kan det vara en god idé att lyssna på vad Jonathan Azaziah har att berätta för oss.

Fria Sidor vet inte om allt han säger stämmer men mycket passar in i det större pussel som Fria Sidor lägger. Nedan ett referat av delar av en längre intervju på Renegade Broadcasting. Du kan lyssna på hela intervjun (engelska) i länken nedan. Svaret på frågan i rubriken är – ISIS!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar