måndag 8 maj 2017

Invasionen av EuropaDen ene stollen lyckönskar den andre stollen. Det är stollar som inget hellre önskar än att mörda sitt eget folk med hjälp av allehanda mördarslödder från tredje världen.

Nu vann en pervers halvnekrofil det franska valet och han kommer att öka massinvandringen till Frankrike. Det gillar bängen som idag är statsminister i Sverige, vilket i och för sig visar att vi inte har en tillstymmelse av yttrandefrihet i vårt land, för om så vore så skulle vi aldrig haft en galning som statsminister. Så här säger han:

Vi gratulerar Emmanuel Macron till segern i det franska presidentvalet. Det är en seger för det franska folket och för det europeiska samarbetet. Nu öppnas nya möjligheter för den offensiva agenda som krävs för att stärka unionen, med fler jobb och rättvisa arbetsvillkor, en starkare klimatpolitik och ett fungerande asylsystem där alla tar ansvar. Nya Dagbladet

När det kommer till den invasion som förrädarna har tagit hit och som de är så stolta över har kommenterats på Red Ice flera gånger, och just vad den här invasionen innebär för det europeiska folket talas det om på den här podden från 6 okt. 2015, men den är mycket värd att lyssna på ännu en gång, särskilt nu efter franska valet och den svenska statsministerns förrädarkommentar:
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar