tisdag 16 maj 2017

Kommun parar ihop flyktingbarn med hästtjejerTierps kommun parar ihop ensam­kommande flyktingbarn med hästtjejer i ett skatte­finansierat integrations­projekt. Det skriver Aftonbladet i en uppmärksammad artikel. Fria Tider


Nja, jag undrar om det går så bra. De påminner ju om bökande grisar istället för hästar, så det går nog inte så bra att rida på dem, och det jävliga är att politikerkräken använder skattepengar för att konvertera grisar till hästar. Ett fullständigt omöjligt projekt!

Skämt åsido. Det här har en mycket mörkare sida, för det handlar om folkmord!

Svenska folket ska rasblandas till varje pris så att det till sist inte finns en enda svensk kvar, och när man gör så kallas det för folkmord enligt FN. Men FN styrs ju av folkmordspolitiker så de kommer inte att protestera:

Varje tisdagskväll fylls stallet vid Tierps ryttarklubb av nyanlända invandrare, i synnerhet så kallade ensamkommande flyktingbarn, för att de ska få prova på att rida. Ulla Andersson på ryttarklubben berättar att det viktiga är att flyktingbarnen får träffa ridtjejerna på klubben.

BildDen här gamla slynan har inte mer vett i huvudet än i den del hon gnider mot hästryggen. Inte en enda reflektion över att Sverige håller på att gå förlorat och att det stolta folk svenskarna en gång var, bara kommer att bli ett minne blott.

Minne och minne förresten, vem kommer att minnas svenska folket? Det har ju visat sig att tredje världen aldrig förbättras just för att de inte är intresserade av varken historia eller kultur, så ingen kommer ens att minnas svenska folket.

Men nu ska jag inte skälla så mycket på den här kryckan, för hon kan inte hjälpa att ödet inte har gett henne mer förstånd, utan som vanligt är det mutkolvar till politiker som har bestämt att bökande grisar ska förvandlas till ädla ryttare – på våra svenska flickor!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar