torsdag 4 maj 2017

Läser ni romaner? Skit i det!Ni får inte ut någonting av att läsa en massa trams, för trams är just vad det är med tanke på vilken sorts stollar dessa författare är. De är värdelöst patrask, så kolla hellre internet och sök både underhållning och utbildning via Youtube istället, eller läs någon ebok om du hittar någon som kan godkännas, för skiten som ställs ut på bokmässan är bara hjärndödande avskräde!

Granskning Sverige och Avpixlats förlag Runeskrift har ansökt om att få ställa ut på årets bokmässa i Göteborg. Men det kommer inte hända, säger Bok- och biblioteksmässans vd Maria Källsson till Sveriges Radio.

Den nationalistiska tidningen Nya Tiders medverkan på Bokmässan i höst har skapat stor uppståndelse i media. Dessutom har nu cirka 200 författare och översättare valt att bojkotta mässan på grund av tidningens närvaro.

Nu ska även Avpixlat och medborgarjournalisterna på Granskning Sverige ha ansökt om att få ställa ut på mässan.

Men där gick gränsen. Det kommer Bokmässan inte tillåta. Fria Tider

Att cirka 200 författare och översättare valt att bojkotta mässan säger tillräckligt om dessa författare. Vad kan man förvänta sig att få läsa i deras böcker? Det kan inte vara annat än skit, så bojkotta istället bokmässan och deras författarnollor. Det gör jag.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar