onsdag 24 maj 2017

"Man vill inte säga som det är, att det är islamism som är roten till det onda", skriver Arpi.Ivar Arpi: "Vi befinner oss i krig" mot islamismen

Västvärlden befinner sig i krig mot islamismen. Det hävdar Svenska Dagbladets ledarskribent Ivar Arpi på Facebook.

Arpi kritiserar statsminister Stefan Löfvens uttalande igår där han beskriver terrorn som ett "vettlöst" våld. Han menar att Löfven och alla andra som använder sådana formuleringar vill ge ett sken av att terrorismen är oförklarlig och att man vägrar förstå orsakerna bakom dådet. Fria Tider

Nej Arpi, du har inte rätt i det du skriver. Syftet med att rikta blicken mot terrorister som ju är ”vettlösa” galningar som har påverkats av muhammedanismens vrångbild av verkligheten, blir ju att man vänder ryggen till den verkliga fienden för istället att rikta blicken mot femte kolonnare, som ju också är fiender.

Men den verkliga fienden går inte omkring med ett bombbälte och tar livet av sig, som den galning han är, för nu är just denna fiende död och oskadliggjord. Alltså behöver du inte anklaga Löfven för att missuppfatta saker och ting.

Du ska istället anklaga honom gör att vara folkmördare, för den verklige fienden är förrädaren som skapar politisk möjlighet för enskilda massmördare.

Förrädarna sitter som uppflugna undulater på en pinne i riksdagen och förvänder synen på folk med sitt svammel och sin valcirkus. Det är ju de som bestämmer över folkets säkerhet, om social otrygghet och om fattigpensionärers usla villkor.

Det är de som är de verkliga folkmördarna!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar