lördag 13 maj 2017

Mats Qviberg, en hedersmanDet ser ut som om det har dykt upp en hedersman i svensk media och han förtjänar allt stöd han kan få så att han inte känner sig ensam och utstött. Men folk i fria media bör betacka sig för hans pengar så att de inte blir köpta som kontrollerad opposition.

Om Qviberg behåller sina pengar för sig själv utan att försöka muta vare sig Fria Tider eller Nya Tider eller Nya Dagbladet och allt vad de heter, utan sköter endast metro och det på sitt sätt så är han mer än välkommen, för i så fall behöver vi honom... oerhört mycket.

Starka reaktioner på Qviberg-intervjun: Metro-kolumnist hoppar av

Nyheter Idags intervju med Metros nye ägare, finansmannen Mats Qviberg, väcker starka reaktioner från en del håll. I intervjun säger Qviberg bland annat att han kan tänka sig att samarbete med så kallade alternativmedia. Advokaten Viktor Banke, som varit kolumnist på Metro, meddelar nu att han lämnar tidningen. Samtidigt uppmanar Aftonbladets Anders Lindberg alla att sluta länka till "Fria tider och annan hatmedia". Fria Tider har sökt Viktor Banke, men han vill inte kommentera sitt avhopp. Fria Tider

Läs hela artikeln på Fria Tider, den är mycket intressant!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar