onsdag 17 maj 2017

Mördarregim sprider rykten för att få sätta igång sitt mördande i stor skala.I ett tidigare blogginlägg skrev jag om ryktesspridningen från USA. Idag bekräftas den artikeln av att en minister i gangsterstaten Israel öppet säger att han vill att den folkvalde presidenten Assad ska mördas.

Det är alltså inte bara tomma fantasier att judarna är en parasitras i klass med en svår virus. Om virus får sprida sig är den direkt dödlig. USA springer parasiternas ärenden och gör allt i sin makt för att genomföra vad parasiterna har bestämt, för de har fått sin samhällskropp fullständigt infekterad på att skapa ett Storisrael i Mellanöstern.

Israelisk minister: ”Tiden är inne för att mörda Assad”

Efter gårdagens löst grundade anklagelser om att Syrien massmördar fångar och bränner upp deras kroppar proklamerar nu en israelisk minister att han tycker att landets president Bashar al-Assad bör mördas.

Igår gick USA:s biträdande utrikesminister med särskilt ansvar för Mellanöstern Stuart Jones ut med löst grundade anklagelser mot Syriens president Bashar al-Assad. Jones menade att Assad avrättat flera tusen politiska motståndare i fängelset Saydnaya utanför Damaskus och att deras kroppar sedan bränts i ett påstått krematorium för att dölja bevisen.

Trots att inga definitiva bevis presenterats samt det faktum att Jones flera gånger använde sig av begrepp som ”tror” och ”troligt krematorium” så tog många de allvarliga anklagelserna på allvar. Nordfront

Att en minister öppet visar sig vara en mördartyp och önskar att en president i ett grannland ska mördas på lösa grunder borde vara skandal. Men i ett mördarland är det bara normalt, tydligen. Men jag tror att inte ens i det virusinfekterade USA skulle någon högt uppsatt politiker kunna komma undan med att uttrycka mordplaner på det här flagranta sättet.

Det var därför den judiska parasitrasen behövde Israel. Inte för att bosätta sig där, för (((de))) stannar så gärna kvar i sina diasporor för att kunna infektera alla andra länder också, såsom Sverige till exempel.

Men mördarstaten Israel behövs för att öppet kunna häva ur sig kriminella planer utan att åka fast.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar