fredag 26 maj 2017

Nationalistglobalisten Trumps hot mot världenHan är fullständigt livsfarlig för oss.

Lyssna först på David Duke om allt galet Trump har gjort hittills, han som fick Dukes stöd i valrörelsen men som nu vänder sig bort från dem som fick honom till makten.

Duke talar om hur Trump går Saudiarabiens ärenden och ger sitt helhjärtade stöd till Israel och för en politik som kan leda till att judarna kommer att styra hela Mellanöstern och kalla dess områden för Israel, och allt med Trumps hjälp.
Men det räcker inte med att bara Mellanöstern ska förstöras. HELA VÄRLDEN ska förstöras i ett tredje världskrig.

Det här är ingenting han vinner röster på, men det spelar ju ingen roll efter att hela världen står i brand. Det är nu Ryssland ska bekrigas och totalförstöras och det är nu hela Europa ska förstöras, med början i Sverige kanske, tack vara Fröken Åkesson och hans gäng, som inte sa nej till Natos värdlandsavtal med Sverige.

För Nato ska stärkas, säger Trump, och han kräver att alla medlemsländer betalar sin tribut så att Nato ska bli så starkt som möjligt, ”för att möta hotet från Ryssland”.

Alla med normalintelligens (förresten, de enda som borde ha rösträtt) kan ju se att Ryssland inte hotar någon utan istället är det Nato som hotar. Det är ju Nato som har förstört Afghanistan, det är Nato som har förstört Irak, det är Nato som har förstört på Balkan, det är Nato som har förstört Libyen... och det är Nato som kan komma att förstöra även Syrien, det land som Ryssland idag hjälper att försvara sig mot just terrorism.

Men det är inte nog med det. Nato total-omringar Ryssland idag, men måste enligt Trump bli starkare, så att förödelsen efter Trumps världskrig blir så stor som möjligt.

Terrorism, migration och hot som påstås komma från Ryssland nämndes av USAs president Donald Trump som huvudfrågorna och han krävde NATOs fokus och finansiering när han talade på sitt första möte med militäralliansen som Amerikas ledare. RT

Observera att Trump i sin valkampanj ville minska Natos inflytande. Nu ska det istället öka!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar