onsdag 17 maj 2017

Oh Tack och ve att den ”goda” fen finns!Här står hon, alldeles F! förbannad!

Det finns alldeles för mycket lidande i världen för en del, och alldeles för lite lidande för en del andra.

Det behövs magisk trollkraft och den har hon, den goda feministiska fen, men för oss andra den onda.

Exakt hur magiken utförs har inte forskningen (Min forskning) lyckats reda ut ännu, men det krävs ett kraftigt alkoholintag och pissiga trosor som ska kastas på en biopublik, förmodligen för att uppnå den onda delen i häxkraften, för ont och gott kommer så småningom att smälta samman till att kunna sväva som en älva över land och hav...

... och så krävs det eld.

Det krävs dyrt brännmaterial. Till exempel 100 000 kronor i en utegrill, men man måste ha publik.

Det är viktigt att dessa magiska konster utförs under publikens häpnad för att kunna skapa denna häxlika förändring, och hon ska vid behov kunna utveckla vingar som en trollslända, för det duger inte att flyga på kvast om man vill förändra världen.

Urinluktande obehag och nerdrogad själ tillsammans med en het utegrill där både lycka och olycka eldas upp under publikens häpnad leder till att det börjar klia på ryggen.

Nu behövs bara några magiska ord så kan hon skapa undergång och helvete samtidigt som hon ger sken av att skapa lycka. Klådan på ryggen utvecklar sig till en insekts vingar och iväg bär det till främmande orientaliskt land för att fullborda sin magi.

Kvasten är borta och istället har hon den goda fens vingar, speciellt när hon ska ge illusionen av godhet.

Förmodligen krävs det också några magiska ord, sådana där kodordet multikultur ingår, men jag är inte helt säker på exakt hur de ska uttalas. Dock finns det en film på häxans agenda.
Illuminati har säkert hela formeln!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar