onsdag 3 maj 2017

Om du röstar så hjärntvättar du dig själv till slaveri!Vi kommer ALDRIG NÅGONSIN att få någon förändring om folk fortsätter att rösta, för det går inte i det här ruttna samhället att rösta fram någon annan politik än den som förrädarna har bestämt.

Om du röstar så följer du valrörelsen noggrant och där blir du satt i valhysteri och hoppas att det parti du har röstat på kommer att få många röster och du blir övertygad om att det blir bra. Du hjärntvättar bara dig själv att tro att den här totalitära diktaturen faktiskt är en demokrati och att det gör skillnad om du röstar.

Och det är sant. Det GÖR faktiskt skillnad. Du har förändrats. Du har själv satt på dig dina handbojor. Alla val är riggade och det hjälper inte vilket parti du än röstar på!

Om du vill att det ska bli en skillnad på politiken, rösta då INTE!

Det innebär att du tar valrörelsen med en klackspark, för det är just vad den är värd. Det är endast förrädarna som vill att vi ska rösta. Mona Sahlin har argumenterat hårt för att man ska rösta, för om man inte röstar så får man ju ingen makt, och det vet vi ju hur dan Mona Sahlin är!

Bojkotta istället valsystemet och se till att det blir förändring i din egen vardag istället. Håll hög moral, drick inte alkohol, träna kroppen, följ med i fria nyheter på internet, börja blogga, gå inte i demonstrationer såvida de inte är uttalat revolutionära, uppför dig helt enkelt på ett sätt som om du redan lever i en demokrati.

Hur kan man få politisk förändring på det sättet?

Genom eget exempel påverkar du andra. Ju färre som går till valurnorna desto värre blir det för förrädaräcklen att legitimera sin makt. De blir livrädda för de vet inte längre var de har sina slavar. Tänk så här:

Ekonomin såväl som hela samhällsbygget börjar i familjen. Det är familjen som är grunden i alla samhällssystem, och om alla familjer slutar rösta och istället gör känt vad de tycker om samhällsutvecklingen och inte är rädda för att säga sin åsikt, oavsett om man är bra på att argumentera eller inte, det kan räcka med bara någon kort fras så vet omgivningen vad man har för inställning till livet.

Detta är ett mycket hårt slag mot förrädarna, för man legitimerar dem inte längre.

På 80-talet var det en professor som hade hittat på att man kunde rösta blankt för att visa att man är intresserad av att rösta. Man skulle ta fram blanka röstsedlar. Jag gick och skulle rösta blankt, men då fanns det inga blanka röstsedlar, och likadant var det i flera andra vallokaler, så redan då hade man börjat fuska med rösterna. Idag är det tusen gånger värre!

Vi kan inte få demokrati genom att förändra den här pseudodemokratin inifrån, den är redan genomrutten. Den här diktaturen måste störtas med en annan diktatur!

Själv hade jag föredragit vad Pinochet utförde i Chile 1973. Man störtade skiten och byggde upp en ny politisk infrastruktur och sedan införde man demokrati igen. Vissa påstår att Pinochet fick hjälp av CIA, men varför skulle de vilja hjälpa honom när Allende förde just den folkmordspolitik som ju globalisterna ville ha? Vi ser ju Allendes politik över hela Västvärlden nu!

Men det var då det. Nu kan inte ett enskilt land göra revolution, vi måste göra det gemensamt över hela världen, det är därför det är så viktigt att så många som möjligt lär sig engelska så att vi har ett gemensamt språk, och det är viktigt att just amerikanska folket blir varse om att världsrevolutionen måste ha ett starkt stöd av dem och att USA måste krossas!

Det finns ett ordspråk: Gräv där du står!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar