onsdag 31 maj 2017

Opportunisterna har talatM-toppar kräver Kinberg Batras avgång

En rad tunga namn inom Moderaterna kräver nu att partiledaren Anna Kinberg Batra ska avgå och förhoppningen är att hon självmant ska ta steget, rapporterar Dagens Industri.

Moderaterna har den senaste tiden sett sitt opinionsstöd rasa till historiskt låga nivåer. Efter att Anna Kinberg Batra öppnat för ett visst samarbete med Sverigedemokraterna har hennes parti tappat stöd, framför allt till förmån för Centerpartiet. Fria Tider

Dessa ”tunga namn” är inget annat än parasiter inom etablissemanget som jobbar i offentlig sektor som bara växer och växer, och dessa ”tunga namn” vill behålla sin parasittillvaro på skattebetalarnas bekostnad.

Borta är all kritik mot den växande offantliga sektorn, som ju dessa parasiter gjort sig kända för tidigare, för nu hotas deras eget jobb av att kanske Sverigedemokrater kan komma och ta över parasittillvaron istället för dem. Och det tycker de inte ska få ske.

De (ända in i märgen ”individualistiska”) moderatväljarna sväljer alltsammans utan minsta kritik mot sitt parti och visar därmed att de är lika mycket kollektivister som sosseväljarna, och därmed har de mentalt kastrerat sig själva eftersom de tydligt visar att de ingenting begriper.

Att kunna klara sig utan att gå på socialbidrag har blivit likvärdigt med individualism för dessa väljare. Men att deras egna ledare ska bli rika på socialbidrag själva, i form av skyhöga löner i den offantliga sektorn reflekterar man inte över, och bevisar därmed att deras IQ är precis lika lågt som de fattigas IQ, med den enda skillnaden att moderatväljarna har råd att lackfernissa sitt IQ så att det inte ser lika lågt ut.

Det är tyvärr den enda skillnaden inom dagens väljarkår, vilket ytterligare visar på nödvändigheten av en snabbt insatt eugenik om inte vår folkstam ska gå under.

Dumskallar inom Sveriges väljarkår ska inte ha rätt att påverka politiken medan intelligenta människor ska förmås att föda fler barn. Kombinera sedan det med en omfattande steriliseringskampanj.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar