söndag 21 maj 2017

Pappskallar styr Sverige, men det visste vi väl?Att töntarna i riksdagen är såna fåntrattar att ingen ids lyssna på dem är väl ingen nyhet, och att murvlarna som skriver tidningarna är mobbartyper som mobbar ut alla som inte är sinnesjuka har vi väl också anat. Men här kommer skojiga saker:

Hjärnforskning visar: Journalister trögare och mer inskränkta än andra

Det här var i alla fall en nyhet för mig, att hjärnforskare vågar sig på att erkänna den del av sin forskning som kommer att leda till att även de blir mobbade.

Den här artikeln från Fria tider kräver att du ska vara betalande prenumerant för att få läsa, men bara rubriken är ju väldigt avslöjande i sig. Nu finns det alltså vetenskapliga bevis på att dumskallar är mobbare, vilket jag berört i tidigare blogginlägg och trott mig inse.

Men nu är det svart på vitt. Mobbare är dumma i huvudet!

Det blir lättare att samla folk till revolution mot makten nu när man har vetenskapliga bevis på att slöddret som sitter där är bakom flötet och med det snaraste bör bytas ut.

Tänk bara om en förståndshandikappad från någon idiotanstalt skulle vara busschaufför och skjutsa några av samhällets genier med massor av kompetens. Förr eller senare kommer han naturligtvis att krocka.

Och ännu värre blir det om man tänker sig en stor färja med tusentals passagerare, när kaptenen är förståndshandikappad, liksom styrmännen. Här är det verkligen motiverat med myteri!

Och ännu jävligare är det när hela samhället styrs av en institution som liknar en hopslagning av en idiotanstalt och ett dårhus!

Idiotanstalt = kallas idag för särskola

Dårhus = Kallas idag för psykvård eller mentalsjukhus


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar