onsdag 17 maj 2017

Riksdagsledamot går från M till SD, vad gör det för skillnad?Tänk att det här är en så viktig nyhet att partiet måste kalla till pressträff för att berätta den glada nyheten.

Moderaternas riksdags­ledamot Patrick Reslow hoppar av partiet och ansluter sig till SD. Det meddelades vid en pressträff klockan halv elva idag.

Jimmie Åkesson kallade under morgonen till pressträff klockan halv elva och berättade att han hade "någonting viktigt att berätta". De flesta medier trodde att det hade att göra med den attack partiledarens familj utsattes för igår kväll.

Men istället presenterade Åkesson en ny partimedlem, den moderata riksdags­ledamoten Patrick Reslow från Malmö som suttit i riksdagen för partiet sedan 2010. Beskedet tycks komma som en överraskning för Moderaternas partiledning. Fria Tider

Man kan tänka sig att Fru... vad hon nu heter, blev förargad. Men hon blev nog ännu mer övertygad än tidigare att stockholmare är smartare än lantisar.

Hon liknar Lotta i serien om August och Lotta och det kanske var den detaljen som triggade avhoppet till SD, annars är det ju ingen skillnad på de två partierna.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar