tisdag 2 maj 2017

Sammanfattning av Sverigedemokraternas vårbudget 2017


Just nu pågår Sverigedemokraterna presentation av årets vårbudgetmotion i riksdagens presscenter.

Pressträffen hålls av Jimmie Åkesson, Oscar Sjöstedt, ekonomisk-politisk talesperson, samt Per Ramhorn, talesperson i hälso- och sjukvårdsfrågor.

Sverigedemokraterna presenterar kraftfull satsning på sjukvård och offentligt anställda.

Jimmie Åkesson (SD), partiledare kommenterar:

Personal inom vården är de människor vi litar på när vi behöver hjälp, nu är det dags att de också ska kunna lita på oss. Vi ska bli det nya sjukvårdspartiet. Vi kommer lägga mycket fokus på detta fram till valet och detta kommer att jämte invandrings- och kriminalpolitiken vara en profilfråga för oss.”

Per Ramhorn (SD), talesperson i hälso- och sjukvårdsfrågor, kommenterar:

Det är med insikten att tillgängligheten är helt avgörande och att tillgängligheten börjar och slutar med personalen som vi presenterar denna budget. Med dessa förstärkningar på de offentligt anställdas arbetsvillkor kan vi dels bibehålla den befintliga personalen, dels locka tillbaka många som har slutat och dels öka intresset för att fler ska välja att utbilda sig till vård- och omsorgsyrkena.”

Efteråt finns tid för enskilda intervjuer.
--
Vid ytterligare frågor eller för mer information, kontakta Sverigedemokraternas pressavdelning på telefonnummer 010 10 19 800 eller per epost på press@sd.se

*

Men vänta, glömde ni inte något väsentligt nu? Hetsen mot Ryssland, Natovänligheten och Israelvurmandet!

Det brukar ju alltid vara med i er kontrollerade opposition.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar