onsdag 17 maj 2017

”Sanningen” om vikingarna
Tro aldrig på folkmordsmedias lögner om vårt folk, för syftet med hela serien är att vi ska skämmas över vilka avskum vi är, som har gener i oss som gör oss till hänsynslösa galningar.

Sanningen är den att vi som lever idag har samma gener som just vikingarna. Vi är med andra ord våra förfäder, och eftersom generna förs vidare i släktled efter släktled så är vi också vår egen avkomma.

Att svenska folket är ett tålmodigt och fredsälskande folk är helt uppenbart med tanke på vad vi får utstå idag. Och med tanke på att vi har samma gener som vikingarna så kan vi också sluta oss till att även vikingarna var ett tålmodigt och fredsälskande folk.

Vi kan också observera att det finns slödder i vår folkstam, sådana som det finns all anledning att ta avstånd ifrån, sådana som AFA och kriminella motorcykelgäng.

Hur ska vi hantera sådana om det inte funnes fängelser?

Vi skulle förmodligen tvingas att deportera dem så att vårt samhälle skulle fortsätta att vara fredligt. Men de som blir utvisade ur samhället och inte klarar av att försörja sig själva, de kommer då att råna andra för att få någon slags inkomst, för slödder är slödder och borde inte existera.

Om slödder och patrask inte borde existera så borde man också avrätta dem, men om vårt folk nu är så fredliga av oss så bär det oss emot att slå ihjäl tusentals odågor, då är det bättre att fängsla dem, eller skicka iväg dem från samhället.

Och det var också det som gjordes!

Observera att jag tolkar historien efter hurdana vi svenskar är idag. Vi skulle själva inte välja massdöd åt slödder utan vi skulle sätta dem i fängelse istället så vi blir av med dem.

På vikingatiden hade de inga fängelser, så det bästa var att visa ut dem ur samhället. Det innebär att dessa vikingar som plundrade i andra länder var fredlöst slödder. Fråga dig själv: Skulle du själv välja att åka ut i världen och hänsynslöst slå ihjäl en massa människor för att komma åt deras värdesaker. De flesta skulle inte det!

Man har grävt upp så kallade vikingagravar och häpnat över vilket vilt liv dessa vikingar levde. De hade huggmärken överallt på skelettet och de hade filat sina tänder.

Men de var fredlösa! Vikingatidens människor kremerades istället för att begravas, så därför kan vi också tro att de som inte förtjänade kremering också var samma slags slödder som var fredlösa. Är man fredlös så förtjänar man inte en fin begravning.

Att då kalla dessa fredlösa slödder för vikingar, precis som alla andra i samhället tjänar endast syftet att förtala vårt folk. Det vore detsamma som att säga att förrädarkräken idag och deras lakejer är svenskar, och hålla tyst med att det är en särskild sorts värdelöst patrask som borde bli fredlösa.

Svenskar hyllar kolonisatörer och välkomnar dem med stora skyltar det står ”Refugees welcome” på. Svenskar anfaller folk med rökbomber och slår yxor i dörren för människor med andra åsikter. Svenskar maskerar sig och saboterar alla möten som folk vill gå till, och det är svenskar som saboterar vår demokrati.

Hur sant är det? På sätt och vis är det sant, men det är samtidigt falskt. Dessa ”svenskar” tillhör en minoritet i samhället och förstör för oss andra så mycket så det bästa vore att de inte alls fanns.

Hur mycket följer de förresten Asatron? Kom ihåg att du har samma gener som våra förfäder. Vad stod Oden för? Han stod för rättvisa och visdom. Hur rättvist är det att en minoritet slödder ska förstöra för hela samhället, och hur vist är det att ha dem kvar?

Om vi vill ha ett väl fungerande samhälle så måste vi ge dem ”Fantomens onda märke”, så att vi alltid vet att akta oss för dylikt slödder.Seriefiguren Fantomen hade två ringar. Den med dödskallen var fantomens onda märke som han märkte skurkar med. Den andra ringen var fantomens goda märke som han märkte goda människor med.

Varför tar jag upp seriefiguren fantomen i allt det här? Jo, för att gamla myter om gudar och deras egenskaper har precis samma värde som de tecknade seriehjältarna.

Nu hade ju inte vikingarna precis de här ringarna, men de gjorde på samma sätt som fantomen i alla fall. De kremerade de goda och begravde de onda! Se där! Fantomens goda respektive onda märken fanns även på den tiden.

Man kan tolka historia på många olika sätt, men om man glömmer vad för folkslag man beskriver efter fynd som har gjorts så blir det hela absurt. Man beskriver ett folk som mestadels ägnade sig åt plundring och mord på oskyldiga människor, utan att ens ställa sig frågan: Skulle jag själv uppföra mig på det här sättet?

Senare tiders genetiska forskning visar tydligt att vi har samma gener som våra förfäder, så det är inget att tveka om. Dessa gener styr vilka celler som ska bildas, hur kroppen ska se ut, med till exempel blå ögon och blont hår. Generna bestämmer också vilka celler som ska bilda hjärna och vilka transmittorsubstanser som ska nå hjärnan.

Generna bestämmer också hur intelligent personen ska bli och hur känslomässig man ska vara, hur insiktsfull och omtänksam man ska vara. Så eftersom vi har samma gener som vikingarna kan vi utan tvekan dra slutsatsen att de var precis som oss, och eftersom de flesta av oss inte är mördarslödder så var heller inte vikingarna det.Lika väl som det finns lögnaktiga kampanjmakare idag i till exempel SVT så fanns det också sådana förr. Snorre Sturlason var en kristen munk som berättate historien om Asadyrkandet. Det är detsamma som att låta en globalistisk konspiratör berätta för oss vad för liv vi svenskar borde finna oss i. Det blir bara en massa förljugen gallimatias.

Vad sägs om att Gudinnan Freja låg med fyra dvärgar för att få smycken? Skulle du själv förguda ett sånt fnask?

Jag ser det som synnerligen kränkande att utmåla den gudinna som har egenskapen Livets gudinna, naturens gudinna, och kärlekens gudinna, som ett billigt fnask som bjuder ut sig för några smycken!

Kvinnligheten värderades högt på vikingatiden, och det var för att Freja var bland annat naturens gudinna. Och natur har vi runt omkring oss överallt. Jorden är så stor så oavsett hur långt man än går så är det fortfarande lika långt kvar till horisonten. Och allt detta är Freja symbol för!

Freja är livets gudinna, för allt som befruktas och föds på denna jord står Freja som symbol för. Man behöver bara tänka sig en havande kvinna så förstår man gudomligheten hos Freja.

En kvinna som blir gravid förändrar hormonsystemet i sin kropp, och jag vet inte om kvinnor ser det, men som man kan man observera en helt annan utstrålning från denna kvinna. En vacker utstrålning. Det är något gudomligt över henne. Och ju mer magen växer desto gudomligare utstrålning får hon.

Det är faktiskt något oerhört att en kvinna kan skapa ett nytt liv... ur sin egen kropp!

Allt detta symboliseras med en gudomlig symbol, och den symbolen heter Freja. Men inte nog med det, den mat som står på bordet kommer ju också ur Frejas sköte, vilket också visar livets gudomlighet. Dessutom kallar vi hemmets lugna vrå för just hemmets sköte, ett kvinnligt genus med andra ord!

Ska vi sedan jämföra med kristendomens kvinnoförakt, där kvinnan endast är ett revben av mannen så inser man snart att denna kristendom inte kom frivilligt utan den tvingades på oss!

Bara det här blogginlägget visar tydligt att skillnaden mellan den kristne Munken Snorre Sturlason och SVT är försumbart liten.

Det finns mycket mer att tala om vikingatiden och Asatron, men det här blogginlägget är långt nog, så jag avslutar här.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar