tisdag 16 maj 2017

Satis Polito-repris!
(Partiledarna för de åtta partierna möts i en direktsänd debatt).Än en gång erbjöds SD möjligheten att visa svenska folket att partiet till skillnad från 7-klövern vet vad som måste göras för att avstyra en katastrof för Sverige.

Än en gång kastade Jimmie Åkesson bort denna uppenbara möjlighet till förmån för sin egen “salongsfähighet”..!

Ämnena för debatten var fyra straffsparkar för ett svensk- och Sverigevänligt parti värt namnet, ämnen som dessutom var bestämda av svenska folket via Novus opinionsundersökning:

A. Invandring/integration


B. Sjukvård


C. Lag och ordning


D. Skola

A. I “huvudämnet” invandring inskränkte Jimmie Åkesson () sig till den Politiskt Korrekta åsikten att “Det behövs fler incitament att bli en del av det svenska samhället” (sic).


  • Inte ett ord om att Sverige måste ha ett totalstopp för vidare asyl-, anhörig- och anknytningsinvandring. Samt ett omfattande program för repatriering och återvandring.

B. Beträffande problemen i sjukvården äskade JÅ, utan att skilja sig från övriga buketten, på bättre arbetsförhållanden och högre löner för sjukvårdspersonalen.

  • Inte heller här ett knyst om att allt större del av sjukvårdens resurser konsumeras av invandrare – icke minst aktörerna i de frekventa skjutuppvisningarna - varför inga åtgärder i världen har möjlighet att återupprätta den svenska sjukvården så länge dessa finns kvar i vårt land.

C. I ämnet som handlade om terrorism och gängkriminalitet föreslog en utredning om att sänka den straffrättsliga åldern.

  • Inte ett ord om vare sig behovet av ett totalstopp för vidare invandring eller 100-procentig kontroll vid gränserna. Och på Mp:s anklagelse att skyllde allt på invandrarna, var s defensiva replik att “Det är svårt att prata om problemet utan att vidröra invandringen”...

  • Ovanstående kompletterat med den fjantiga kommentaren att “Om debatten ska föras på den här nivån, så vet jag inte om jag vill vara med...”. Som om detta för Sverige och svenska folket så fruktansvärt allvarliga problem, kunde reduceras till en fråga om huruvida den curlade medelklassonen vill vara med eller ej i partidebatten”. Han lät precis så infantil som när barnen i sandlådan blir osams och purkna på varandra..!

D. Det tveklöst största problemet i den svenska skolan är överbelastningen som massinvandringen orsakat i form av stora mängder av svåra och struliga elever. s enda recept var plattityden “Låt lärarna få arbetsro”.

  • Inte heller här ett knyst om att vi håller på att sabotera flera generationer svenskars framtid genom att tillåta denna inströmning i det svenska skolsystemet.

Sammantaget:

- En partiledare värd namnet för SD skulle inte gång på gång kasta bort alla de möjligheter som bjuds att framföra sådana sanningar som svenska folket vill höra och som skulle rendera SD opinionsökningar i raketfart.

- Redan med en talesman för partiet i stil med Björn Söder, skulle helt omvälvande krafter för Sveriges räddning kunna mobiliseras.

Hur länge ska partikadern acceptera att deras engagemang förslösas genom “Satis Polito” Jimmie Åkessons patetiska medverkan i “klöver 8-teatern”.!?

//Kenneth SandbergInga kommentarer:

Skicka en kommentar