torsdag 11 maj 2017

Sent ska syndaren vakna!
Erik Magnusson

“Nu uppmanar Tobias Billström statsminister Stefan Löfven (S) att ytterligare minska flyktinginströmningen till Sverige – på samma sätt som han 2013-14 försökte övertyga dåvarande statsministern Fredrik Reinfeldt (M) att få ner "volymerna" av asylsökande.

Sverige är mitt inne i en lågfrekvent kris. Vi har fortfarande en flyktingkris som kretsar kring flera delar av migrationspolitiken. Sverige har en allt för hög inströmning av asylsökande som förvärrar en redan ansträngd flyktingsituation, säger Tobias Billström”.


Erik Magnusson

“Flera skånska kommuner går på knäna till följd av ett stort antal nyanlända flyktingar. På så sätt har flyktingkrisen också blivit en kris för socialtjänst, grundskola, gymnasier och bostadsförsörjning. I Region Skåne upplever barn- och ungdomspsykiatrin samt folktandvården liknande problem”.

..............Erik Magnusson har liksom övriga redaktionen på Asylsvenskan sedan decennier tillbaka pläderat för en “generös” invandringspolitik. Därtill har han aldrig skytt några medel för att ta all heder och ära av alla dom som under dessa år kritiserat den oansvariga invandringspolitik det i själva verket varit fråga om.

Artiklarna ovan antyder ett uppvaknande – under galgen (?) – från den Politiskt Korrekta Erik Magnussons sida.

Sent ska syndaren vakna!!!

//Kenneth SandbergInga kommentarer:

Skicka en kommentar