söndag 7 maj 2017

Svensk hederParasiterna som kommer hit och lever på vår bekostnad har ingen heder. De är kollektivister och gör, precis som ett fiskstim, vad den andre gör, men heder har de inte.

De har inte en blekaste aning om vad heder är. De inbillar sig till och med att heder skulle vara detsamma som att förtrycka kvinnor, inte på grund av heder utan istället på grund av att de saknar heder.

Heder är att man kan lita på varandra, att man gör skäl för sig så att andra inte känner sig överkörda av ens beteende, men vad gör patrasket som har tvingat sig hit. De ljuger, vilket är synnerligen ohederligt. De påstår att de är flyktingar och inbillar sig att vi har skyldighet att ta hand om dem. Hur intelligent är det?

De stjäl och de våldtar och de mördar – och ändå påstår detta förbannade pack att de har heder!

Att de inte förstår vad heder är beror på att de är för dumma i huvudet att förstå annat än att vara kollektivister, att bita sig fast i sin värdelösa folkstam och tro att det är just detta som är heder. Men kollektivism i sig har ingenting med heder att göra, egentligen gömmer kollektivismen undan psykopater inom sin organisation – se bara på Jehovas Vittnen och deras galna kollektivism. Kollektivismen är fördummande.

Individualismen skvallrar istället om hög intelligens. Värdet av individen bedöms inte i första hand av vilken grupp han tillhör, den bedöms istället av heder. Ju mer heder en verklig människa har, desto mer är han värd.

Vad säger parasitpacket om det? De vet inte vad heder är och hävdar å det starkaste att om det är någon som har heder så är det deras folkgrupp, trots lögner, mordbränder, kvinnoförtryck och liknande.

Vi kan titta på svenska kollektivister till exempel. Stollarna som tillhör AFA är ju fullständigt galna och de saknar all form av heder, för de är för dumma i huvudet för att förstå vad heder är. Och här påminner de om slöddret som har trängt sig hit.

Men däremot att vara identitär innebär inte att man är dum i huvudet, tvärtom innebär det att man vet var man kommer ifrån, att man bär vidare arvet från sina förfäder, och det förutsätter intelligens. Man kan inte vara dum i huvudet om man har kunskaper om historia, om man har känsla för sin folkstam.

Jag har tidigare skrivit om att det är känslor som katalyserar fram tänkandet och att tänkandet i sin tur katalyserar fram handling, och handlingskraftiga människor är intelligenta och därmed hederliga.

Alltså kan vi konstatera att intelligenta människor är individualister och väljer sin umgängeskrets efter heder och det är grunden för allt inom vårt folk, alltså är vi också identitära för att vi har känsla för våra förfäder och vår avkomma, och eftersom heder är så viktigt för vårt folk så blir det naturligtvis fullständigt omöjligt att umgås med dumhuvuden.

Så en klyvning av folket blir oundviklig nu i världsrevolutionens era. Vi måste slåss mot destruktivt patrask, oavsett om de är etniska svenskar eller inte, och här kan vi kanske till och med få stöd från vissa intelligenta utlänningar. Det är därför jag anser att SD är helt ute och cyklar, de försöker attrahera dumskallar, vår folkstams ärkefiender!

Här nedan kommer en Podcast från Red Ice från 2014, som är en tankeställare om vad för folk som evolutionen har skapat:
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar