torsdag 25 maj 2017

Svenska kyrkan byter ut Tarzan på korset till kuken på korsetNu för tiden när allt är relativt så har väl även bibelverserna förändrats, så vad gör det, bara man tror så går allt bra.

Svenska kyrkan tycks köra sin egen version av gudomlig uppoffring och då förändras (eller tolkas) Johannes 3:16 istället på detta sätt:

Ty så älskade Bögguden världen, att han utgav sin utnötta kuk, på det att var och en som tror på honom skall icke förgås, utan bliva evig bög.

Men så är det idag. Bögar och flator trängs om att få bli präster. Kyrkan har vid flera tillfällen också begått koppleri och vit slavhandel där svenska småflickor ska kopplas hop med kolonisatörer från tredje världen för att förstöra deras liv och utrota den svenska folkstammen.

Så då är det inget att förvånas över att dessa kriminella äckel till prästjävlar också ordnar sin egen Pride-festival.Svenska Kyrkan anordnar eget Pridefirande

I morgon arrangeras Eskilstuna Springpride för 11:e gången i rad. Men i år har den lokala pridefestivalen slagits ihop med å-loppet och fått det gemensamma namnet Eskilstuna Vårfestival. I protest mot namnbytet väljer nu Svenska Kyrkan att arrangera ett eget pridefirande, där all fokus ska ligga på så kallade hbtq-frågor, skriver SVT Nyheter Sörmland.

– Vi reagerade på detta och tänkte att Springpride är så viktigt att vi vill lyfta den gruppen av människor i vårt samhälle på ett mycket tydligare sätt, säger kyrkoherden Johan Hedlund till SVT. Fria Tider

Hur ser äcklet ut som i ståndet som kyrkoherde tycker att det är så viktigt att man måste ”lyfta den gruppen” av perverst slödder så till den grad att det ska göras stor reklam för dekadens och omoral?
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar