söndag 21 maj 2017

Sveriges asylkaosDe asylregler vi har i Sverige är direkt designade att mörda det egna folket via kriminalitet. Slödder kommer in, och har de inte vapen med sig så skickar de efter dem när de väl har fått asyl.

Det förstår man om man är lite insatt och tänker efter. Men för de som inte riktigt kan tro att det är sant att vi har en totalitär regim bestående av en förrädaroktett som tillsammans med massmedia arbetar för att mörda det egna folket och ersätta oss med slödder från tredje världen så se här!
Interna polisdokument: Utländsk grov organiserad brottslighet drar nytta av Sveriges asyllagar

”Man söker asyl i Sverige och utnyttjar väntetiden i asylhandläggningen”, skriver polisen i en intern presentation av utländsk grov organiserad brottslighet. Under tiden asylärendena handläggs skickas flera ton stöldgods per månad ut ur Sverige. Nyheter Idag

Det här handlade endast om ”vanlig” kriminalitet, något som polisen har en viss möjlighet att utreda. Sedan kommer det militära maktövertagandet av Sverige genom alla dessa fotsoldater som kommit hit och väntar på vapnen, något som idag hanteras av sossarnas spionbyrå som efterträtt IB efter att IB-affären blev för het på 70-talet.

Tro inte att sossarna har gett upp sin egen spionbyrå. Det skulle de aldrig göra. Den är till för att förslava det egna folket på alla upptänkliga sätt – och nu när det är dags för folkutbyte är det extra viktigt att sossarna har kontrollen över den. Men den är hemlig!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar