torsdag 18 maj 2017

Sveriges ekonomi är i botten och välfärden för folket finns nästan inte mer. Det är just detta som Polen inte vill vara med om.Det är bara i de forna öststaterna som förnuftet råder idag. Här hemma finns det bara galningar. Sveriges ekonomi går på knäna på grund av massinvandringen. Men vi måste ta emot lycksökarna och ge dem alla lyx de kan tänkas vilja ha, annars straffas vi med böter av (((EU)))!

Böter! Hu så hemskt!

Tänk att vi låter sionistiska äckel i EU bestämma över Sverige och svensk välfärd. Bara en sån sak borde leda till att politikerna spärras in på närmaste sinnessjukhus... Nä visst ja sinnessjukhusen lades ner på 90-talet av liberalerna i den så kallade ”ädelreformen”.

Så ädelt av dem! De insåg väl att de förr eller senare skulle spärras in själva om de inte la ner sinnessjukhusen.

Men i Polen har de en helt annan sorts politiker:

Polen: Hellre EU-böter än mångkultur

Det är värre att tvingas ta emot asylinvandrare och omvandla Polen till en mångkultur än att drabbas av EU:s sanktioner. Den bedömningen gör Polens inrikes­minister Mariusz Błaszczak som nu säger sig vara redo att betala böter till EU för att slippa tredje världen-invandringen helt.

Det var i en intervju med Polens Radio Ett under onsdagen som Błaszczak tonade ned de sanktioner som landet hotas av om de fortsätter vägra ta emot de invandrare från tredje världen som Västeuropas EU-stater vill tvinga på landet. Under tisdagen hotade EU att bestraffa Polen och Ungern om de inte senast nästa månad öppnar upp sina gränser för mångkulturen.

Men att ge efter för Västeuropas krav och öppna upp gränserna för en ny asylvåg kommer "helt klart vara värre" än att drabbas av sanktioner, säger Błaszczak. Fria Tider

Även om böterna blir skyhöga så kan de inte bli så höga som kostnaden för massinvandringen. Vi svenskar har ännu bara sett början på kostnaderna hittills. Värre blir det än.

Ingen kan uppskatta hur mycket vårt land kommer att utplundras. Idag får fattigpensionärer välja mellan mat eller medicin, det finns inte gratis läroböcker till barnen som det fanns på min tid. Lasaretten är överfulla av snyltare och tandläkaren är det bara att drömma om i Fjollträsk.

Men det är klart, jag är ju bara lantis, och Stockholmare är ju som bekant smartare än lantisar, så vad vet jag?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar