tisdag 9 maj 2017

Sverigevänner – de enda sanna fredsvännernaNär Fredrik Reinfeldt sade att allt gott kommer utifrån, det ursvenska bara är barbari, då var han en nyttig budbärare åt de globalister som styr vår värld.

De vill nämligen att vi ska tänka så. Vi ska se på oss själva, vår historia och vårt folk som något dåligt. Samtidigt som vi svenskar ska berövas vår historia ägnar sig den judiska lobbyn, som idag styr vår värld, åt exakt motsatt agerande.

De talar om sitt folk ända tillbaka till Abraham och de hävdar t.o.m. att de har rätt till Palestina med hänvisning till Bibeln och att man minsann bodde där för 2000 år sedan.

Vi svenskar och inga andra europeiska folk har dock rätt till våra länder, trots att vi bott här i en obruten kedja i 12000 år (Tolv Tusen År).

Vi tillåts inte vara lika stolta och söka vår identitet på motsvarande sätt. Det som är helt centralt för den judiska lobbyn, det som skapar deras gemenskap och identitet, är rasism, främlingsfientlighet, antisemitism och hat om vi ägnar oss åt det. Det som är friskt för dem vill de tvinga oss att se på som en sjukdom.

Hela artikeln på Fria Sidor


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar