måndag 29 maj 2017

Tänk vad PMS kan göra folk vresiga!Premenstruellt syndrom – ett samlingsbegrepp för olika typer av fysiska och psykiska besvär under förstadiet till menstruationen (Var fjärde vecka *månad*) Wikipedia

Och eftersom det står på Wikipedia så kan man kanske se det som trovärdigt. Dessutom får man höra historier om hur griniga fruntimmer med PMS kan bli, så att de ibland begår oöverlagda handlingar. Som det här till exempel...Tidigare chef för Invandrarverket: "Hjälp till flyktingar bör ges i närområdet"

En stor asylinvandring till Sverige löser inte världens flyktingproblem. Hjälp till flyktingar ska framför allt erbjudas i närområdet. Då ger det bäst effekt och hjälper många fler. Det menar Thord Palmlund, tidigare generaldirektör för Invandrarverket, i en artikel på SvD Debatt. Fria Tider

Om inte Thord Palmlund (1980-88) kan styra sig riktigt så lär han få sparken av sionistpacket som styr världen idag. Han kan omöjligt komma med sådana uttalanden, för i så fall kanske inte Sverige förstörs och svenska folket blir utplånat. Vad han jobbar med nu kan kvitta. Han parasiterar säkert på någon annan gren i den offantliga sektorn, för våra skattepengar!

Men stora hundögon och peka skulden på ett vanligt problem skulle kanske räta upp situationen. En fullvärdig man har inte ett sådant jobb som generaldirektör för massinvandringsverket. Han har självmant gått in för att mentalt låta kastrera sig till fjolla, så därför skulle han kunna skylla på PMS och gråtande be om ursäkt.

En fullvärdig man har en krigarsjäl och den är till för att försvara sitt land och han skulle inte vilja acceptera ett jobb som går ut på att istället föröda landet. (PMS= Pre Menstrual Disorder) är ytterligare en sjukdom som man kan misstänka vänsterslödder för om de tillfälligtvis börjar låta som om de återfått förståndet. Därför att förstånd har de aldrig haft och kommer heller aldrig att få!

Massinvandringen började 1970 och har sedan dess eskalerat för varje år!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar