torsdag 18 maj 2017

Undrar om han kommer att skicka dem till Sverige?Åtminstone ett vallöfte ser det ut som om Trump tänker hålla, och det är att ta fast illegala odågor som har tagit sig in i USA, men vart han tänker deportera dem vet man inte.

Det verkar som om de länder som inte vill ha tillbaka det kriminella patrasket slipper ta emot dem, så det krävs att något land vill ta emot dem.

Jag vet! Sverige för fan! Det finns inget land i världen som så gärna vill ha kriminellt patrask som Sverige, så risken är att vi får in patrasket som Trump inte vill ha, till Sverige.

Halleluja!

40.000 illegala har gripits av Trump

Antalet illegala invandrare som grips av de amerikanska myndigheterna har ökat kraftigt sedan Donald Trump tillträdde som ny president. Under Trumps tre första månader vid makten ökade antalet infångade invandrare med hela 40 procent, rapporterar USA:s utvisnings­myndighet ICE.

I huvudsak är de som utvisas dömda brottslingar. 2 700 av dem är dömda för grövre brott som mord, våldtäkt, kidnappningar och misshandel. ICE namnger flera ökända brottslingar; gängledare, mördare och pedofiler som nu ska skickas tillbaka till sina hemländer. Fria Tider

Rent tekniskt sett kan ju Sverige vara ett hemland åt packet, för här bor ju så många kräk från världens alla länder, och de har ockuperat landsdelar och stadsdelar till sig själva, så man skulle kunna säga att Sverige är deras hemland.

En President som springer Israels ärenden och vill bomba Syrien för att hjälpa sionistpacket att få ett Storisrael, kan man tro vad som helst om. Det räcker med att svenska förrädare talar om för Trump att svenska folket vill ha hit dem så kommer det snart flera stora båtlaster.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar