lördag 13 maj 2017

Ursinniga men hjärntvättate arbetare i Frankrike hotar att spränga fabriken de arbetar i!Vad skulle det hjälpa att bete sig som galna huliganer mot fabriker istället för att se verkligheten som den är? Sedan går folk och röstar på Macron.

Det här påminner om 1850-talet, när brittiska huliganer angrep fabriker som hade infört ångmaskinen för att strukturrationalisera. Det var mängder av fabriker som blev förstörda av de ursinniga huliganerna.

Fabrikerna lades ner och flyttade någon annan stans och då fick folk i den trakten arbetet istället.

Det verkar som om dessa arbetare vill ha bättre betalt, men det kanske inte fabriken kan klara. Hade det inte varit bättre att angripa parlamentet istället och ställa politikerna till svars för de skyhöga skatterna som arbetarna måste betala för att försörja kolonisatörerna som kommer in i Frankrike och som på sikt kommer att mörda dessa arbetare?

Och inte blir det bättre av att de inte förstår engelska, för vi i resten av Väst kan ju inte kommunicera med dem så att vi får dem med på ett förnuftigt agerande som på sikt leder till världsrevolution så att vi alla blir av med utsugningen.

Stackars jävlar, de biter den hand som föder den!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar