lördag 13 maj 2017

"Vart är vi på väg".!?Stora pengar är uppe på bordet för den som dödar ett par utpekade personer i Malmös undre värld.

En 21-årig man blev skjuten när han körde en bil på Kroksbäck under fredagskvällen. Ett tiotal skott avlossades mot bilen.

En man i 20-årsåldern är skjuten med flera skott på Sörbäcksgatan i Kroksbäck. Den skjutne är förd med ambulans till Skånes universitetssjukhus med okända skador.

Det är ett av mer än tio mordförsök och fem mord som har inträffat i Malmö i år och polisen räknar med ännu fler.

Göteborg drabbades av 39 skottlossningar under 2016. Det är en tydlig ökning jämfört med året innan.

En man i 30-årsåldern har skjutits till döds i Lövgärdet i Göteborg. Mordet skedde inför ögonen på elever på Lövgärdeskolan.

I veckan har fem personer dödats inom loppet av drygt 36 timmar. Totalt pågår tolv gängkonflikter i huvudstadsområdet – och polisen arbetar med 47 mordutredningar.

.............Ovan ett axplock från dagens mångkulturella Sverige.

Samtidigt som rapporter om brist på vårdplatser och sjuksköterskor - och ett otal andra försämringar skolan och äldreomsorgen på grund av resursbrist – konsumerar “offren” ovan en ständigt ökande andel av sjukvårdens resurser.

Om vi i dag hade styrande politiker med ett uns av det förstånd som de styrande av vårt forna Folkhem ägde, skulle det gjorts några mycket enkla och självklara prioriteringar i ovanstående situation:

  • Avskrädet i rubrikerna ovan hade givetvis forslats till närmaste avfallshantering - istället för till våra sjukhus.

//Kenneth Sandberg

PS: Och hade SD föreslagit denna hantering av de skjutglada “konsumenterna”, skulle man fått egen majoritet i kommande val.

- Men det lär inte ske med Jimmie Åkesson som partiledare...Inga kommentarer:

Skicka en kommentar