torsdag 25 maj 2017

Vi har inte råd att vara naivaEfter terrorattacken i Manchester – vi har inte råd att vara naiva.

Till dom två naivt hycklande stolpskotten Birgitta Ohlsson och Cecilia Wikström

Tydligen så har sådana som ni inte det minsta skam i kroppen. Ni båda och ert partis flyktingpolitik är ju i huvudsak det som har möjliggjort att vildar främst från dom s.k. MENA-länderna har kunnat komma innanför EUs gränser i så gott som obegränsat antal och gång på gång kunnat utföra terrordåd som har kostat oskyldiga medborgares liv. Ni är indirekt skyldiga till att barn har fått sätta livet till i det senaste bombdådet i Manchester. Liksom dåden i Paris, London, Stockholm, Bryssel, Berlin osv. Och ni kommer också att bli medskyldiga till alla kommande dåden som med all säkerhet kommer att inträffa med hjälp av er politik.

Särskilt du Cecilia Wikström som har hånat och fördömt hela det ungerska folket med Viktor Orbán i spetsen för att dom verkligen har försökt att förhindra vildarna att komma in i Ungern och därmed säkerligen hindrat att en hel del ungrare sluppit att bli mördade, misshandlade, våldtagna, rånade av MENA - vildarna borde hålla sig från att skriva dylika hycklande falska rader som du har gjort. Viktor Orbán är i motsats till er en politiker som i första hand värnar om sitt eget lands och sitt eget folks säkerhet och inte som ni som med berått mod utsätter ert eget folk för livsfara genom att förespråka en okontrollerad invandring av folk från våldskulturer där man löser allt med våldsamma metoder och där krigen avlöser varandra med ungefär samma frekvens som årstiderna avlöser varandra här i vårt land.

Kan bara önska att ni båda en gång får uppleva samma sorg och förtvivlan som föräldrarna i Manchester nu får göra till den åttaåriga flickan vars kropp slets i bitar av en bomb som en primitiv muslimsk vilde ännu en gång utlöste. Ni är inte värda något annat, särskilt inte när ni inte ens visar så mycket respekt att ni åtminstone avhåller er från att skriva era äckliga rader. Det enda ni borde göra är att skämmas, men tydligen så är det ordet ett okänt begrepp hos sådana som ni. Istället är ni så fräcka så att ni i slutet av er smörja inte ens drar er för att skriva följande mening; "Vi liberaler kommer att göra vårt yttersta för att skydda vår demokrati och våra medborgare".

Sällan har en mening kunnat läsas med annat än att man känner spysmaken i munnen. En mer sanningsenlig mening från er sida borde lyda så här i stället; " Vi liberaler kommer att göra vårt yttersta för att ännu mer utsätta vår demokrati och våra medborgare för terror utförda av primitiva varelser komna från MENA - länderna. Vi kommer även att göra vårt yttersta för att underlätta för dessa att kunna ta sig in i Europa".

Som sagt, skäms ni inte och hur tänkte ni när ni skrev era rader? Det hade varit intressant att få svar på dessa två frågor vilket jag troligtvis i vanlig ordning inte kommer att få. Vilket jag då tar som ett erkännande att ovanstående är med sanning överensstämmande.

Sandor Herold, Malmö

***Sandor Herold,

De liberala stolpskotten du nämner är inte bara medskyldiga till alla de offer som deras ansvarslösa massinvandringspolitik skördat i Sverige. Eller i Manchester, Paris, Bryssel, Berlin, etc. Dom borde givetvis ställas till ansvar också för alla de barn som drunknat i Medelhavet. Ett öde som kommer att drabba många, många fler oskyldiga och skyddslösa barn i takt med den accelererande folkvandringen från Mellanöstern och Afrika. Detta i hög grad på grund av Sveriges “generösa”, “solidariska” och “humana”(..!) migrationspolitik som ställer i utsikt för hundratals miljoner fattiga i tredje världen att erhålla ett liv i ekonomiskt och socialt välstånd, bara de tar sig över Medelhavet och hit upp!

Naturligtvis är det inte enbart – eller ens i första hand – de korkade fruntimren ovan som först bör ställas till svars. Det blir trångt i första ledet när potentater som Fredrik Reinfeldt, Stefan Löfven och hans ställföreträdande skämt Anders Ygeman m fl., ställs inför en kommande folkdomstol. Och finns det en “gudomlig rättvisa” så får vi också uppleva tillfredsställelsen av att än en gång se Bengt Westerberg – sedvanligt iklädd sin godhetsgloria – vid skranket.!?

Det finns med andra ord mycket att hålla sig i liv för att få uppleva framöver...


“Över 30 migranter omkom i Medelhavet, när de föll från en överlastad båt på onsdagen utanför Libyens kust. De flesta av dödsoffren var småbarn”.

//Kenneth SandbergInga kommentarer:

Skicka en kommentar