tisdag 9 maj 2017

Visst är våldtäkt på barn ett helvete...Fick vikariat på dagis – nu häktad för att ha våldtagit ett av barnen

En 19-årig invandrare från Irak har häktats på sannolika skäl misstänkt för att ha våldtagit ett av barnen på den förskola han haft ett vikariat på.

Våldtäkten ska enligt häktnings­framställan ha ägt rum den 18 april på förskolan Björken som ligger i Lindesbergs kommun. Enligt 24 i Bergslagen är offret ett av barnen på förskolan.

Igår kväll kallades föräldrar till dagisbarnen till ett krismöte där de informerades om vad som hänt. Inbjudan till mötet skickades inte ut förrän i fredags – samma dag som mannen häktades för brottet. Att det dröjde så pass länge innan föräldrarna informerades uppges riva upp känslor på orten. Fria Tider

Man skulle kunna tro att det lite då och då våldtas småbarn på dagis överallt i Sverige på grund av folkmordsförrädarnas massinvandring av psykopater, och det är för jävligt att små barnkroppar ska skändas av rasfrämlingar.

Dock är det betydligt värre än så, men det är inte ofta folk tänker på det, men alla småbarn på dagis våldtas varje dag och hela dagarna!

Man måste tänka på att inte endast deras kroppar kan våldtas, deras själsliga våldtäkt ger också stora traumatiska ärr. Feministhonorna som hanterar verksamheten ser till att barn inte får vara barn, och att pojkar inte får vara pojkar, att flickor måste vara Pippi Långstrump oavsett de vill det eller inte, att vita barn blir diskriminerade inför färgade glin, och så håller det på ända tills barnen får nervsammanbrott.

De skriker och gråter när mamma lämnar dem på denna tortyranstalt och när de till sist kommer hem är de som förändrade. Det kan alla intyga som för första gången lämnar sitt barn på en sådan anstalt.

Det som tidigare var en gullunge har blivit en arg och irriterad unge som varken vill eller inte vill, vad det än är som barnet skulle vilja. Det räcker med att jämföra med en vuxen individ som efter endast ett par veckor på en anstalt uppför sig helt förvirrat och vet inte om han ska vara snäll eller elak, för att efter ytterligare en tid bli fullständigt apatisk och faktaresistent.

 När man gör den jämförelsen inser man att de små barnen faktiskt blir mentalt våldtagna varje dag på denna tortyranstalt!


1 kommentar:

  1. Även om bilden är pixlad så syns det tydligt att det är en rasfrämling där under.

    SvaraRadera