lördag 24 juni 2017

Allahu akbar låter bättre än amen idagVilka av de här slöddren har inverkat på att skolbarnen inte ska få säga amen förskolan Krubban i Umeå?

Kan det vara de här?Eller den här?Kanske den här?Eller kanske alla de här judeslöddren har samarbetat om det, för det gäller samma sak här i Sverige som i resten västvärlden? Judepacket nästlar sig in på alla områden i den djupa staten och påverkar med propaganda, sånger och politiska beslut att förstöra den vita kulturen och åstadkomma folkmord på vita!
Barnen på den kristna förskolan Krubban i Umeå får inte längre säga "amen", prata om Bibeln eller be bordsbön. Det har Umeå kommun bestämt, skriver SVT Nyheter Västerbotten. Skollagen tillåter inga sådana religiösa inslag i undervisningen, anser man. Nu ska barnen tacka solen i stället för Gud.

Förskolan Krubban i Umeå drivs av Frälsningsarmén och har 32 barn. Vanligtvis brukar barnen bland annat be bordsbön och prata om Bibeln. Men nu är det slut med det. Fria Tider

Propagandans makt är stor och det här är en del av den psykologiska krigföringen som monopolmedia ägnar sig åt. Och monopolmedia är ju inget annat än Talmudisk judepropaganda av de rasister som vill förslava hela världen under sig. Det är också på grund av detta grupptryck från dessa judar som Frälsningsarmén gått ifrån kristendomen.

Sug på namnet Frälsningsarmén. Det betyder att de krigar för kristendomens sak. Man skulle kunna tro att en organisation med ett så pliktuppfyllande namn hellre dör än går ifrån kristendomen. Men grupptrycket från dessa mäktiga judar är till och med starkare än en hel världsomspännande armé.

Propagandans makt är stor och då gäller det att avslöja vilka som står bakom denna djävulska folkmordspropaganda, och det är judarna med sin hatiska Talmud, och den är betydligt värre än koranen.

Ni vet att koranen innehåller mängder med mord och död, så man skulle kunna tro att det inte finns något värre inom ökenfolkets religioner, men det gör det, och koranens överman i våld och helvetes kval är just judarnas Talmud.2 kommentarer:

  1. Om du får tillfälle till det så kan du väl lägga upp Talmud som e-bok i högra sidan bland övriga e-böcker? Eventuellt Sion Vises Protokoll också.

    SvaraRadera
  2. Fy helvete, vilken samling av anskrämliga judiska fulnyllen!!! I Carl Johan Bonniers fall är det ju övertydligt att han är en av dom 'utvalda'. Han kunde lika gärna ha en judestjärna intatuerad i pannan.

    SvaraRadera