fredag 16 juni 2017

Ännu ett exempel på att dessa ”flyktingar” inte är flyktingar"Flyktingar" vägrar söka asyl i Grekland – vill vidare till rikare länder i norra Europa

Just nu befinner sig tusentals asylsökare i Grekland. Men trots att grekerna erbjuder dem sin hjälp vill asylsökarna inte stanna i det ekonomiskt krisdrabbade Grekland. De vill resa vidare till länder i norra Europa och nöjer sig inte med mat, kläder och tak över huvudet, rapporterar SVT Rapport.

Det finns cirka ett par tusen så kallade ensamkommande flyktingbarn i Grekland. De håller sig undan landets myndigheter då de inte vill söka asyl i landet. Fria Tider

Tack vare internet kommer sanningen alltid fram. Dessa odågor som strömmar in i landet får betalt för att komma och de lockas hit av förrädarregimen i Sveriges riksdag, de som den kontrollerade oppositionens ledare i SD kallar för ”kollegor”.

SD är inget oppositionsparti, oavsett vad Ingrid & Conrad än säger! Det är ett förrädarparti som de andra, och de drivs av multimiljardärer som ömsom mutar dem och ömsom hotar dem, och på sin sida har de sådana som Ingrid & Conrad, som ska föreställa vara kritiska.

Och blir folk tillräckligt förbannade på den här diktatoriska politiken och vill göra revolution så får de globalistiska miljardärerna hjälp av diverse nazister och fascister som hävdar att de vill göra revolution och ta bort den lilla rest av demokrati vi har, så kommer den internationella globalismen till sist att vinna.

Enda sättet att bekämpa den internationella globalismen är att kräva demokratiska fri- och rättigheter för det egna folket, att vara demokratisk etno-nationalist och kämpa för yttrandefrihet och ärlighet.

Det är dags att det kommer fram ett starkt alternativ nu, som varken är en hycklande sympatisör till förrädaroktetten eller en antidemokratisk fascist. Det är dags för en demokratisk rörelse som vill ha ett svenskt Sverige för folket som har ärvt landet.

Kämpa för demokrati och rättigheter för det egna folket, de etniska svenskarna!2 kommentarer:

 1. Jag förstår inte ingrid,,,hon borde vara påläst om sd ledningens bravader
  Hur har hon kommenterat anna hagvalls uteslutning ?

  Inget kan väl vara mer avslöjande än detta ,,
  Riktigt uselt av ingrid

  Mitt förtroende för ingrid är noll nu kan man inte se vart sd är på väg är man inte nån bra analytiker

  SvaraRadera
  Svar
  1. SD är kontrollerad opposition. Det har stått klart i flera år redan. Det blir mer och mer uppenbart för varje dag som går. En röst på SD är som en röst på vilket klöverparti som helst. Man är en folkförrädare om man röstar på SD.

   Radera