fredag 9 juni 2017

"Antirasisternas" rätta ansikten.Medan Megafonerna var igång med reportaget om Annelie, så passade den hatiska gruppen "Inte rasist men.." på att återigen smutskasta Annelie. Vi har därför samlat ihop några exempel som kommer visa er vad som egentligen döljer sig bakom fasaden hos dessa "antirasister". De är de mest hatiska människorna med den grövsta personlighetsstörningen.

De väljer därför att kamouflera sig bland "godhet", "rättvisa" eller någon form av "kamp" för "de svaga".

På så sätt kan de sprida sitt hat gentemot enskilda personer och samtidigt bli belönade för detta människoförakt.

De skiter fullständigt i det som de påstår sig värna om. Deras åsikter är inget annat än trender- där publiken finns finner ni även deras åsikter. Likt iglar suger de ur energin hos människor.

De älskar att förstöra för alla som inte tycker exakt som dom, oavsett om det får förödande konsekvenser för dennes liv.

De är formade i en kulturmarxistisk och kommunistvänlig barndom och skola. De är som ättlingarna till den Röda armén- det enda som skiljer dem åt, är att de inte har övertaget i ett väpnat krig.

Till er som liksom oss ser deras avskyvärda människosyn för vad den är, vill vi säga: låt er inte skrämmas! Det enda som ger dem deras ryggrad (av plast) är det faktum att spelplanen fortfarande är deras. Än så länge.


För sanningen är att bakom dessa "antirasister" döljer sig små barn, små patetiska svaga varelser utan vare sig empati eller någon form av självrespekt.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar