onsdag 14 juni 2017

Apropå antidemokraternas mytbildning för att skapa en kontrollerad oppositionJag utvecklade det resonemanget i det här blogginlägget. Metoden går ut på att framställa den kontrollerade oppositionen som så hatad att ingen vill ha med dem att göra, men det är bara ett spel där alla befinner sig i maskopi med varandra.

Det här är inget som är explicit för Sverige, tvärtom.

Som på en given signal började alla vita länder ta in en massa kolonisatörer från tredje världen, och argumenten för det lät precis likadant över hela världen, vilket visar att det är en stark globalistisk makt som styr de olika länderna och de argument de ska ta upp.

Metoden att framställa SD som opposition genom att spela upp ett otyglat hat mot partiet finner också sin motsvarighet i Amerika, där det nu spelas upp en teater där huvudrollsinnehavaren ska föreställa vara Donald Trump, och som i pjäsen mördas.

På det sättet skapar man sympati för den som är förföljd. I Sveriges fall är det SD, och tårögt går folk mangrant till valurnorna för att rösta på den stackars fröken Åkesson, som dessutom lider av sviterna från ”utbrändhet”. Det är ett effektivt medel att tycka synd om stackars fröken Åkesson, som nu har blivit miljonär på kuppen.

I Amerika visar man upp ett avskuret dockhuvud föreställande Trump, och så är den cirkusen i full gång.

Så mycket har folk hjärntvättats under ett halvt sekels tid så att de inte har lärt sig tänka kritiskt. Det betyder att de som går på det här dravlet, antingen det gäller SD här i Sverige eller Trump i Amerika, är fördummade så till den grad att de idag är fullständigt otillräkneliga.

Så var dumma i huvudet och gå och rösta, eller lär er tänka kritiskt och ge fan i att rösta tills det antågande paradigmskiftet gör det omöjligt att spela en så här förräderiteater, för när internetmedia har tagit över förnuftet hos folk kommer den här pseudodemokratin att vara en omöjlighet.

Jag tänker i alla fall inte rösta förrän de flesta har tagit sitt förnuft tillfånga!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar