torsdag 22 juni 2017

Är det Sverige som egentligen är EU?



Varför håller man i så fall inte konferenserna i Stockholm, eller kanske på Skavsta?



Den här byggnaden på Skavsta hade kunnat vara lagom, eftersom bara en åsikt får plats inom EU i alla fall. Där kan Morgan Johannson sitta, eller i papperskorgen utanför, och Stefan Löfven stå i dörröppningen och ta emot globalistjudar. Sedan kan de sitta och kuckelura därinne en stund innan de återvänder till sitt.



Sveriges statsminister Stefan Löfven (S) hotar nu Polen med indragna EU-pengar om landet inte börjar fylla sitt samhälle med asylsökare från Afrika och Mellanöstern. Löfven vill därmed köra över folkviljan i Polen, där hela 74 procent av befolkningen säger nej till att ta emot asylsökare, skriver SVT. Fria Tider



Sammanbiten som en ilsken terrier sitter den lille dvärgen och mästrar de länder som sätter sitt eget land i första rummet och tänker på sitt eget folk. Nu jävlar ska Polen, Tjeckien och Ungern få se vem de har att göra med!

Ingen frivillig uppgörelse om asylpolitiken – så nu tänker EU "köra över" länder som säger nej

Det blir ingen överenskommelse om asylpolitiken inom EU. Deadlinen är idag, men länderna kommer inte överens, rapporterar Ekot. EU tänker dock inte acceptera att vissa länder säger nej till att fylla sina länder med tusentals asylsökare från Afrika och Mellanöstern. Istället kommer man "köra över" de länder som säger nej, förklarar Sveriges migrationsminister Morgan Johansson (S). Fria Tider

Nu har väl dessa två modiga (eller dumma) svenskarna, otroligt dumma förresten, satt dessa länder på plats, för enligt dessa stora trollkarlar som kan trolla med händerna och visa upp tecken som den värsta dövstum för att visa judarna på vilken sida de står – de sätter sig i den respekt som anstår en lakej. Man bugar för Talmud och sparkar nedåt. Applåd!

Sveriges migrationsminister Morgan Johansson var en av dem som deltog i migrationskonferensen i Bryssel i går kväll.

Han tycker det är bra att EU-kommissionen nu pressar Polen, Ungern, och Tjeckien att fylla sina länder med tusentals migranter från Afrika och Mellanöstern, förklarar han för Ekot. Johansson menar att asylsökarna är ett "europeiskt problem" som måste lösas gemensamt.

Hur asylsökarna kan vara ett "europeiskt problem" är förmodligen för mycket begärt att dvärgen svarar på, för då blir det för krångligt med alla motfrågor om varför man ska kriga i Mellanöstern för att skapa det problemet, om han ser kolonisatörerna som Europeer helt plötsligt, och om han begriper vad en riktig flykting är, eller om det i så fall inte är lika synd om kvinnorna som vackert får stanna kvar i sina hemländer medan män i militär ålder kommer hit och våldtar.

Vad dessa två dårar till ministrar har gemensamt är att de har blivit utsedda av sina utländka herrar av judisk börd att bli ministrar i Sverige, och därmed tror de att de automatiskt har blivit ministrar över EU, eller kanske rentav kejsare över ett imperium där det blir deras uppgift att hålla ordning på de underlydande staterna.

Men hur kan knähundar göra sådant?

Bjäbb... bjäbb, bjäbb, bjäbb, bjäbb...





1 kommentar:

  1. Har Stefan Röfven torpeder? Alltså inte såna till ubåtar, utan såna med mörka glasögon, svarta skjortor, vita slipsar och maskingevär. Annars är det väl mest snack och lite verkstad. Han lär ju aldrig ha avslutat sin svetsutbildning men han borde väl veta vad en verkstad är för nånting? Eller var det så länge sedan och att makten stigit honom åt huvudet att han har glömt bort? Han fick kanske inte leka med dom stora grabbarna i sandlådan som barn? Så tar han igen det som statsminister när han får frottera sig med dom verkligt stora grabbarna i bilderbergsandlådan istället.

    SvaraRadera