torsdag 22 juni 2017

“Assads undanröjande är ingen förutsättning för någonting”, säger Macron om SyrienkrigetHaren börjar så sakta att skutta tillbaka i sina fotspår, varför?

Han vill hem igen och det går endast om den rätta viljan finns.

Det här är en metafor för hur vi kan reversera den förda politiken tillbaka till när det började gå snett. Fransmännen vill inte, som låtsasnationalisterna rekommenderar, sätta sig i ett indianreservat och låta kolonisatörerna ta över. De vill inte delta i krig som skapar en massa flyktingvågor som de sedan måste känna ansvar för att ta emot.

För det är ju inte Macron själv som har kommit på det här, för han är ju allt annat än nationalist, men han vill ha röster, för han vill bli legitimerad, och då gäller det att åtminstone börja göra ett försök att föra folkets politik.

Endast ett medvetet folk kan förändra historien, och det ligger ingen medvetenhet i att vara låtsasnationalist och låtsas att vissa politiker ställer upp på folkets sida och därmed villkorslöst rösta på sådana värdelösa nollor, så som Ingrid & Conrad vill att vi ska göra med Fröken Åkessons löjliga parti.

Inte heller ska man tro på olika slags nazister och fascister som vill öppna upp för samarbete mellan alla låtsasnationalister och sedan avsluta med att gå och gömma sig.

Det enda som hjälper är en fri media såsom Fria Tider, som säger sanningen. Det är då folk vaknar. Det är då folk hellre skiter i att rösta än att rösta på värdelösa nollor, för dessa nollor kommer ändå att till sist föra folkets politik om de över huvud taget vill bli legitimerade av folket som politiker det är värt att rösta på.

Låtsasnationalisterna förstår inte skillnaden mellan att rösta villkorslöst eller att ställa villkor för varför man över huvud taget ska gå till vallokalen. När politikerna fattar att valdeltagandet går ner om de inte för folkets politik så kommer varje parti att tävla om vilka som bäst representerar folket, inte så som nu, vilka som judemakten utser att representera folket.

Det är just det här som fransmännen så sakta börjar inse, och det är därför som Macron känner sig tvingad att säga det han säger:
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar