fredag 16 juni 2017

Även livsmedelsverket följer globalisternas folkmordspolitikDet handlar om saltfattig kost och livsmedelsverket argumenterar för att man ska få i sig så lite salt som möjligt för annars kan man få stroke och annat skadligt.

Som vanligt är det folkmordsglobalisternas politiska korrekthet som är riktmärket. Allas lika värde tolkas som att alla är likadana, så därför finns det inga rasskillnader när det gäller hälsa, men det är en väsentlig skillnad på om det är negrer eller vita som får rådet om att hålla tillbaka på saltet, vilket den här artikeln är ett bevis för:


Läs igenom den artikeln först innan ni läser vidare.

Vid 1900-talets början hade arbetarna ett stenhårt arbete och jobbade mellan 12 0ch 14 timmar per dag. Ett arbete så hårt att dagens arbetare aldrig skulle kunna klara ens en timme av detta hårda arbete. Detta hårda arbete utfördes 6 dagar i veckan. Hur kunde de orka detta?

Den enda mat de hade råd att äta var salt sill, lite bröd och några potatisar. Det var den mat de åt morgon, middag och kväll, för att sedan sova några timmar och gå upp i ottan och gå till det tunga arbetet hela veckan ut.

På vilodagen kunde det hända att de slog till med fläsk, också det taget ur salttinan så att det var riktigt hårt nersaltat. De andra mattiderna blev som vanligt, salt sill.

Att då påstå att folk måste hålla tillbaka på saltet är ren folkmordspolitik.

Saltet binder vatten, och det är vattnet som är så livgivande, men det rinner genast ur kroppen om man inte äter salt mat. Jag ska visa vilka krämpor man kan slippa genom att äta salt mat och därmed få tillräckligt med vätska i kroppen så att det livgivande vattnet kan göra nytta.1.      Vatten förebygger och botar halsbränna. Halsbränna är en signal på vattenbrist i övre mellangärdet. Det är ett kraftigt tecken på att kroppen behöver vatten. Bruket av div. medikament avhjälper inte orsaken till halsbränna men istället orsaka det inflammation i mage och tolvfingertarm och med tiden, även orsaka hiatusbråck, magsår och ev. cancer i magregionen inkl. lever och bukspottkörtel. 

2.    Vatten förebygger och botar reumatism.  Reumatiska ledsmärtor – artrits – är en signal på vattenbrist i den verkande leden. Det kan drabba ung som gammal. Smärtstillande medicin dämpar tillfälligt symptomen men utsätter personen för än större skada från medicinen. Vatten och lite salt botar denna sjukdom.

3.    Vatten förebygger och botar ryggsmärta. Smärta i höft och rygg orsakas av vattenbrist i de ”vattenkuddar” som stöttar disken i ryggraden. Även här hjälper endast vatten. Det är djupt tragisk att läkarna inte förstår detta och alla medikament, manipulationer och ev. operation vill efter en tid orsaka osteoartrit när brosk i alla leder är döda och borta. Därefter deformeras ryggen och till sist blir personen krympling. Smärtstillande medicin har sina egna livshotande komplikationer.

4.    Vatten förebygger och botar angina pectoris. Ångestfull smärta i hjärttrakten – angina pectoris – är tecken på vattenbrist i hjärt- och lungtrakten. Det botas med ökat vattenintag intill patienten är smärtfri och oavhängig av medikamenter. Medicinsk övervakning är klokt, men ändå– vatten är kuren mot angina pectoris.

5.     Vatten förebygger och botar migrän. Migrän är tecken på det behövs vatten i hjärnan och ögonen. Det kommer att helt gå bort om dehydrering hindras att etablera sig i kroppen. Den typ av dehydrering där orsaker migrän kan ev. även orsaka inflammation i baksidan av ögat, t.o.m. synförlust.

6.    Vatten förebygger och botar colitis. (Tjocktarmsinflammation) Colitissmärta är tecken på vattenbrist i den stora tarmkanalen. Det hänger samman med förstoppning därför den stora tarmen försöker utnyttja den sista droppen vatten ur avföringen.

Tragedi: Att inte erkänna colitis är tecken på att dehydrering orsakar permanent förstoppning. Senare, stenhård avföring, divertiklar på tarmväggen, hemorrojder och polyper, och sannolikt även öka risken att utveckla cancer i tjock- och ändtarm.

7.     Vatten och salt förebygger och botar astma. Astma, som årligen drabbar 14 miljoner barn på världsplan och dödar många tusen om året, är en komplikation av dehydrering av kroppen. I astma är fri luftpassage hindrad så vatten inte lämnar kroppen i form av ånga, vilket tydligt ses i frostväder. Det kommer inte vit ånga ur munnen på en astmatiker som på friska personer. Ökat vattenintag förebygger astmaanfall. Astmatiker behöver även mer salt att bryta sönder pluggen i lungorna som hindrar den fria luftpassagen.

Tragedi: Dehydrerade och därmed obehandlade barn kommer att etablera en obotlig genetisk astmaskada i kroppen.


8.    Vatten förebygger och botar högt blodtryck. Högt blodtryck är kroppens försök att hindra uttorkning när det inte finns tillräckligt vatten att fylla alla blodkärlen som fördelar vatten ut i vitala celler. Som del av den omvända osmos-mekanismen, när vatten från blodserumet är filtrerad och införs samtidigt i miljarder viktiga celler genom de mikroskopiska små membranhålen, behövs extra högt tryck för att åstadkomma denna process. Vatten och extra salt bringar blodtrycket tillbaka till normaltillstånd.

Tragedi: Att inte erkänna att högt blodtryck är en av de största indikationer på dehydrering i kroppen är mycket sorgligt. Att försöka behandla det med vattendrivande medikamenter är rent brottsligt. Efter en tid tillkommer blockering av artärerna som går till hjärna och hjärta. Detta kommer att orsaka hjärtattack och paralyserande slaganfall, kanske även njursjukdomar. Det orsakar dessutom hjärnskada och medverkar till nervsjukdomar som t.ex. Alzheimers.

9.    Vatten förebygger och botar åldersdiabetes. Åldersdiabetes är en annan av kroppens anpassningsförsök mot kraftig dehydrering av kroppen. Att ha tillräckligt med vatten i cirkulation till de olika funktionerna i kroppen och för hjärnans prioriterade vattenbehov, minskas insulintillförseln för att hindra insulinet att pressa vatten ut i alla kroppens celler. Vid diabetes kan endast vissa vitala celler tillåtas att motta lite vatten. Vatten och lite salt botar sjukdomen i dess tidiga skede.

Tragedi: Att inte erkänna åldersdiabetes som en komplikation av dehydrering kommer efter en tid att orsaka massiv ödeläggelse av blodbanorna i hela kroppen. Detta kommer i sin tur att orsaka förlust av tår, fötter och ben p.g.a. kallbrand. Det kan även orsaka ögonskada och t.o.m. blindhet.

10.                   Vatten sänker blodkolesterolet. Högt kolesterolvärde i blodet är en tidig indikation på uttorkning av kroppen. Kolesterol är ett lera-liknande material som fylls i sprickor i vissa cellmembraner som hindra att de förlorar deras vitala vattenhalt genom osmos till den mer kraftfulla blodcirkulationen i den omedelbara omnejden. Utöver att kolesterol producerar olika hormoner samt isolering till nervbanorna, blir det också använd som ett ”sköld” mot onödigt stor vattenavgivning till andra vitala celler som normalt växlar vatten genom sina cellmembraner.

11.  Vatten botar depression, impotens, kroniskt trötthet, lupus, MS, muskeldystrofi. Dessa sjukdomar orsakas av långvarig kronisk dehydrering men alla botas när kroppen har det bra och regelmässigt får tillfört vatten. Vid dessa sjukdomar är det bra med regelmässig motion som en del av behandlingsprogrammet.

12.Vatten och salt förebygger cancer.

13.Vatten och salt (i lämpliga proportioner) stödjer njurarna.Man kan inte använda en sån här blandning av människor att göra forskning på. De skiljer sig etniskt alldeles för mycket. Det går inte ens att sammanblanda nordiska människor med Medelhavseuropeer för att vi är för olika och vi har utvecklats i olika habitat för att uttrycka sig ekologiskt. Därför borde livsmedelsverket göra sina tester endast på etniska svenskar och inte kopiera test som har gjorts på negrer, kineser, mestiser och andra folkslag. Vi svenskar behöver ha betydligt mer salt än andra.

Dessutom påverkar saltbristen, och därmed vattenbristen, också psyket eftersom det blod som kommer till hjärnan är urlakat och ihopkladdat med näringsämnen som inte kommer till sin rätt eftersom blodtrycket är för lågt och transmittorsubstanserna som består av diverse hormoner inte fungerar som de ska.

Det kan vara en mycket stor anledning till att folk inte fattar vilket hot vi är utsatta för. Även hjärnan är dehydrerad!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar