onsdag 28 juni 2017

Därför ska du rösta på SDJa, man kan ju inte bli annat än full i skratt när låtsasnationalister vill att man ska rösta på SD för svenska folkets skull.

Först blev Moderaterna det nya sossepartiet och gick i verkligheten längre vänsterut än VPK någonsin har varit, och dess medlemskader hade inget emot det. De var till och med så nöjda så att de röstade in pappskallen Reinfeldt i fyra år till.

Nu har SD kommit dithän att de offrar en av de mest trogna medlemmarna för att kunna få bli de Supernya moderaterna, eftersom namnet De nya moderaterna redan är upptaget av en trögtänkt partikader som anser sig vara konservativa, men tydligen konservativa åt andra hållet numera, nämligen att bromsa det sunda förnuftet från att framträda.

Det tokroliga partiet (m) har inte ansetts vara bra nog för låtsasnationalisterna som nu har tänkt som så, att om man bara kan få med ordet Sverige och samtidigt ordet demokraterna så att demokraturen ännu mer kan framstå som demokrati, och om Fröken Åkesson kan stå framför moderaternas emblem och hålla tal, då måste väl Sverigevännerna ha vunnit?

Hrm, Kära Sverigevänner, säger Fröken Åkesson och intar den välkända posen med två händer framåtriktade som en snöplog. Vi har vunnit. Vet ni det?

Ingrid Carlqvist pissar på sig av glädje och Daniel Frändelöv (Conrad) bestämmer sig för att även döpa hönsen till Åke (efter Åkesson) i och med den här stora dagen. Nu kan de verkligen börja trivas, för numera ser de inte att Sveriges förfall fortgår i allt högre fart. Hur skulle det kunna göra det, nu när man kan börja odla Åkesson som personkult.

Tänk er bara: Marx, Lenin, Stalin, Mao, och så Åkesson!

Vad ligger det för slags nationalism bakom en personkult? Politiken blir ju inte bättre bara för att man hyllar en nolla och lägger ner hela sin kolartro i hans förmåga att rädda Sverige, speciellt när han varken kan eller vill rädda Sverige, så som vi känner det, för han kommer att kalla alla negrer och araber för Sverigevänner och så var det problemet löst.

Och det tror jag också på fullt allvar att det blivit för SD-sympatisörerna, för det här liknar närmast en religiös sekt. Kanske Sverige också kan rymmas inom gränserna för ett nytt Stor-Israel?

 Ekeroth döms för misshandeln


Riksdagsledamoten Kent Ekeroth (SD) döms till dagsböter på 38.400 kronor efter att ha slagit en kroggäst i ansiktet under en blöt kväll i Stockholms innerstad.

SD-riksdagsgruppens gruppledare Mattias Karlsson säger till Aftonbladet att Ekeroth har varit en av partiets hårdast arbetande ledamöter med ett omfattande nätverk, men att han nu inte längre kan företräda partiet eftersom han dömts.

Samtidigt har Ekeroth varit ett rött skynke för SD:s tilltänkta samarbetspartner Moderaterna, när tunga M-företrädare förlorat flera debatter i riksdagen mot Ekeroth. Enligt Nyheter Idag, som vid flera tillfällen publicerat uppgifter som kommit direkt från SD-ledningen, har Moderatera krävt att Kent Ekeroth skulle tvingas bort från riksdagen för att M skulle vara villiga att samarbeta med partiet. Då med hänvisning till Ekeroths påstådda position i fråga om Ryssland.

Karlsson säger till Aftonbladet att Ekeroth flera gånger kommunicerat i strid med hur partiledningen vill ha det, och att man fört samtal med honom om det. Fria Tider


Tänk så lätt det är att skaffa sig Sverigevänner bara man är lite finurlig. Det är bara att sparka ut alla som inte riktigt passar in i PK-träsket så hittar man Sverigevänner överallt.

Svenska bidrag finns bara i Sverige, och Sverigevännerna strömmar in i Sverige från hela den tredje världen, för de måste ju gilla Sverige för annars hade de ju aldrig kommit hit!

Det här är det nya Sverige som Fröken Åkesson har skapat. Naziststämpeln är visserligen borttvättad när partiet kommit så långt, men det uppstår nya fläckar. Ska verkligen ett Israelvänligt parti utesluta en jude? Oy vey, nu står Holocaust för dörren igen, oy vey, oy vey... !

Ingrid & Conrads nästa mission måste då bli att rädda alla världens judar – för SDs skull!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar