onsdag 14 juni 2017

Den kontraproduktiva kampen mot islamofobinHär har vi en (i eget tycke) hjälte och försvarare av muhammedanismen och sanna mänskliga rättigheter. Om man tycker det är läskigt med muhammedaner, och det i så hög grad att man kanske springer och gömmer sig så fort man ser en, ja då kan man ha en fobi.

Detta ska muhammedanhannen Karim Alaa Hussain ändra på, för han vet sätt som gör en trygg i alla tänkbara situationer. Han hugger ihjäl folk på måfå!

Så bra! Nu finns det ingen som helst anledning att bli rädd eller få panik när det finns muhammedaner i närheten. Det krävs bara ett kirurgiskt ingrepp så är islamofoben botad. Fiffigt va?

"Rasister!" – försökte hugga ihjäl svensk på tåget när muslimsk kvinna fick visa biljetten två gånger

När en muslimsk kvinna med slöja ombads att visa biljetten på tåget blev den 25-årige araben så kränkt att han startade ett bråk och försökte mörda en passagerare med flera knivhugg. Nu döms han till fängelse men kan inte utvisas hem till Irak eftersom han beviljats svenskt medborgarskap – trots att han redan då var dömd för grova brott.

– Är ni också rasister? vrålade mannen till de andra passagerarna efter den blodiga attacken
. Fria Tider

Vissa psykologer säger att man ska dra några djupa andetag så lugnar man ner sig. Profylaxandning kallas det, men här har vi en teoretiker som har en annan uppfattning om hur man får folk att känna sig lugna och avslappnade.

Visserligen kan det vara bra med profylaxandning när man känner sig spänd, men det bästa är naturligtvis att inte ha några muhammedaner över huvud taget i det här landet. Men för det krävs en revolution mot förrädaräcklen som släppt in dem, och en massmedia som inte styrs av judiska sionister, som hjärntvättar folk att tåla allt detta.

Men det börjar ändras nu och det är tack vare internet, där olika media föds och där olika åsikter och nyheter blir synliga.

Först Då vänder det.

Observera det! Det handlar inte om att skylla på vissa generationer, som en del gör, även fast de inte ens var födda på den tiden så tycks de veta precis hur 40-talisterna tänkte. Patetiskt!

Det påminner ju om den galna feminismen som skyller allt på mannen.

Eller allehanda fascister som skyller allt på demokratin. De påstår falskeligen att den totalitära diktatur vi har nu är en demokrati och så vill de få folk att ta avstånd från all demokrati för att istället ta till sig av deras variant av totalitär diktatur istället.

Vad är det för skillnad på fascister och kommunister i det fallet? Dessa kommunistiska landsförrädare säger också att Sverige är demokratiskt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar