lördag 3 juni 2017

Det går inte för vinden att blåsa kläderna av folk, och lika illa går det att vara fientlig och tro att man ska få handelskontrakt.Amerikanarna är ursinniga att inte de fick det oljekontrakt som Ryssland istället fick. Men om man inte beter sig vänligt utan istället fientligt så blir det som det blir, kontraktet går till det vänligare landet istället.

Och i USA är globalisterna förvånade!

Ett av de viktigaste kontrakten som har undertecknats under SPIEF 2017 (S:t. Petersburg international economic forum) är överenskommelsen mellan den ryske oljejätten Rosneft och Kurdistans regionala regering i norra Irak.

Avtalet beräknas över en miljard dollar och ska räcka i 20 år. Det involverar en förenad utforskning och utveckling av fem oljefält i Iraks Kurdistan. Och Rosneft ger tillgång till en regional pipeline.

Men det är inte alla som tycker om det avtalet. RT

Det som vem som helst med lite heder i kroppen inser kan inte de galna globalistiska ledarna för USA inse. Då kan man tycka att de är fullständigt dumma i huvudet.

Men om man släpper in judar att styra och ställa som man vill i landet och fortfarande har förtroende för dem så kommer man så småningom själv att tänka som en jude, och då blir man ju förbannad om folk inte uppskattar en, hur elak man än är.

USA har ju för helvete förstört Irak och de gör allt för att fortsätta sin förstörelse. Då är det ju inte att undra på att man i Mellanöstern kallar USA för STORA SATAN!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar