torsdag 22 juni 2017

Det här är resultatet av låtsasnationalisternas arbete i Sverige!Antalet no-go zoner i Sverige ökar enligt polisrapport!

Den ena gruppen låtsasnationalister kräver att folk ska rösta på ett förrädarparti ovillkorligt, och ju mer det partiet växer desto värre får vi i vårt land. Ingrid & Conrad promotar hela tiden SD och menar att vi ska lägga en kritisk röst på det partiet, trots att SD själva säger att de vill ha ett multikulturalistiskt samhälle.

Den andra gruppen låtsasnationalister vill skapa ett ghetto för svenska folket och försöker därmed att få folk att tro de blir starkare av att bo i ett ghetto och lämna över makten till förrädarpacket. Och varje gång de kommer åt så förtalar de demokratin.De får haren att stanna upp och bli förvirrad eftersom dessa låtsasnationalister avsiktligt lagt upp falska spår så att haren inte vet vilket som var hans ursprungliga spår och därför springer han inte här i Sverige. Det är för många antidemokratiska låtsasnationalister här.

Därför blir det värre i Sverige medan det blir bättre i andra länder, där haren springer tillbaka i sina egna spår, till en äldre politik som var bättre.

1 kommentar: