lördag 10 juni 2017

Det var länge sedan Karl den XII:e drog ut i strid och värnade landet och sitt folk från fiender så därför behöver folk nyare hjältar att beundra idag.Den nyare hjälten är tyvärr inte svensk, men han gör i alla fall vad varje rättänkande svensk borde göra.

Duterte har dödat 134 IS-terrorister

13 filippinska soldater dödades under gårdagen i häftiga strider med IS-terrorister i staden Marawi, som ockuperats av en islamistisk terrorgrupp med kopplingar till IS. Sammanlagt har dock många fler terrorister dödats, skriver TT.

Landets president Rodrigo Duterte utfärdade snabbt krigsrätt och undantagstillstånd på ön. Han har även satt in specialstyrkor och attackhelikoptrar för att bekämpa den islamistiska terrorsekten.

I slutet av maj uppdagades att flera av terroristerna som dödats varit utlänningar som rest till Filippinerna för att strida. Fria Tider

Det enda som behövs är en man med hjärta som klappar för sitt land och sitt folk, men i Sverige är det inte bara islamister som måste dödas utan också flera tusen slödder i det svenska etablissemanget.

Då krävs det just en sådan hjältepersonlighet som Duterte har!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar