söndag 18 juni 2017

Det visste jag inte... !Den här otäcka odågan är en av de sketna utlänningar som utgör de utländska ockupanterna av Sverige. På bilden är han flygvapenchef men har blivit utnämnd till ÖB för Sverige.

Honan på bilden tillhör också de där otäcka utlänningarna som vill förslava världen genom sin vidriga infiltration. Jag fick faktiskt ett mail om det av en läsare.Här har den utländske fienden blivit utnämnd till överbefälhavare. Observera hur dessa parasiter som svurit trohet till Israel och endast det judiska folket och inte på minsta sätt känner samhörighet med svenskar, ändå tar sig namn som inte låter orientaliska, allt för att lura det värdfolk de parasiterar på!

Så fort en jude kommer in på en position på en arbetsplats så promotar den hela tiden att andra judar skall få plats där. så tar de sakta över den ena maktpositionen efter den andra. Det finns inte ens en kvarts procent judar i Sverige men sätt en gul davidsstjärna på var och än så får du se i vilka positioner de finns.

Som av en händelse råkar jag ha ett antal utlänningar som många tror är svenskar och som en davidsstjärna sitter på, och det är dessa:


Om vi verkligen vill att Sverige ska vara etnonationalistiskt så måste man vara tydlig med vilka utlänningar vi har i Sverige och som har svurit på sin jävla judestjärna att störta alla värdländer i fördärvet, särskilt den vita rasen.

Som sagt: Det är inte islam som är den värsta ideologin. Det kanske är bäst för Ingrid Carlqvist att byta titel från att vara kontrajihadismens drottning till att bli Kontrajudaismens drottning istället!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar