onsdag 21 juni 2017

Frökenpartiet går från klarhet till klarhetLilla söta fröken fräken, ifrån Fryken...

Det har tydligen blivit signaturmelodi för Fröken Åkessons mesiga parti, med en löjligt frökenaktig fjant till partiledare, som tar sin livvakt i hand och går och sätter sig på en bögbar i flera timmar, bara för att visa att han är tolerant.

Nu har de jagat ut en jude ur partiet, men inte för att han är jude utan för att han delat ut en örfil till någon som var oförskämd.

SD ska ju vara sötnosarnas parti... man får ju bara inte...

SD-beskedet: Ekeroth petas om han döms

Om riksdagsledamoten Kent Ekeroth döms för det fall av ringa misshandel han åtalas för kommer han inte längre att kunna företräda Sverigedemokraterna. Det uppger partiets gruppledare Mattias Karlsson för Dagens Nyheter.

Rättegången mot Kent Ekeroth för ringa misshandel inleds i morgon onsdag klockan 9 i Stockholms tingsrätt.

Det misstänkta brottet ägde rum i samband med ett bråk krogkön utanför nattklubben Solidaritet vid Stureplan i Stockholm i slutet av november. Målsäganden, en man i 20-årsåldern, ska ha fällt en kommentar som Kent Ekeroth uppfattade som provocerande och Ekeroth ska då ha slagit mannen med öppen handflata. SD-profilen nekar till brott och hävdar att han agerade i självförsvar efter att mannen angrep honom först. Fria Tider

Nu försvarar jag inte Ekeroth, för jag har kommit till den ståndpunkten att ett svenskt parti inte ska ha utlänningar med i partiet, och framför allt inte judar, men att fimpa honom för att han delade ut en örfil till en odåga som gav sig på honom för att han själv stod till vänster och i princip hatar SD för att han tror att det är ett parti som vill minska invandringen, det borde definitivt inte vara själ för uteslutning.

Juden Ekeroth springer på nattklubbar och har livvakt med sig som vi skattebetalare tvingas betala, och därmed är han inte ett dugg bättre än Fröken Åkesson och hans besök på bögklubbar, så om man gick efter principer så skulle väl Ekeroth i så fall kunna vara som klippt och skuren som efterträdare till Fröken Åkesson, med den skillnaden att Ekeroth inte verkar lika frökenaktig. Däremot är det svårt att höra vad han säger, kanske på grund av fyllesludder, vad vet jag?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar