onsdag 28 juni 2017

I Amerika river de ner statyer som i en värsta ockult Tredje världen-diktaturTalibanerna är ju kända att förstöra minnesmärken från tider som varit, men man kunde ju aldrig tänka sig att man skulle börja på samma sätt i ett modernt civiliserat land!Här är ett känt exempel på hur talibanerna förstörde en Buddhastaty i Afghanistan efter att de kom till makten.

Då kan man undra vilka som har kommit till makten i USA nu, eftersom samma slags mönster uppträder där? Man förstör statyer. Förmodligen är det på grund av massinvandringen från just tredje världen.

Och på tal om massinvandring från tredje världen kan man undra om Sverige står näst på tur att riva ner statyer, med tanke på det feministiska upptågat att galoppera som hästar för att protestera mot gamla medeltida kungar till häst.Vi har sett kulturförstöringen i Tredje världen. Vi upplever idag kulturförstöring i USA, då kan vi också förmoda att statyerna kommer att rivas även här i Sverige, som en eskalering av den kulturförstöring som redan har skett i vårt land!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar