måndag 26 juni 2017

Ibland ses dumhet först med lite perspektivDevisen “Eftertankens kranka blekhet” och Svenska OrdsDet hade jag ingen aaaning om” kan knappast illustreras bättre i ord & bild än med författaren till texten nedan, som Sandor Herold kommenterar:

//Kenneth Sandberg


..........Till Olle Schmidt och Sverker Oredsson

Under Aktuella frågor i sydsvenskan den 25-6 skriver Olle Schmidt och Sverker Oredsson, båda s k liberaler, att Sverige i stället för att bedriva dagens politik i stället bör göra kraftfulla insatser för dom flyktingar som kommit till Sydeuropa eller dess grannskap.

I artikeln skriver dom att Sverige mottagit många ensamkommande ynglingar, underförstått då naturligtvis afghaner då. Det är intressant att dom s k ensamkommande barnen nu i deras text har uppgraderats till att vara ynglingar. Skall man ta detta som ett erkännande att dom båda herrarna nu inser att lögnen om ensamkommande barn nu inte längre håller? Har kanske dom små barnen hela tiden varit ynglingar eller t om vuxna män?

Tyvärr mina herrar, erat engagemang angående dom afghanska ynglingarna i er artikel var verkligen en dålig timeing eftersom man i samma tidning samma dag kan läsa en hel del om just afghaner och deras uppförande i det förlovade landet dit dom enligt er har tagit sig trots oerhörda strapatser på vägen. Man kan läsa om att en 31-årig afghansk medborgare har blivit häktad för mordet på en likaledes afghansk 30-årig medborgare i Malmö den 10 juni. I den femsidiga artikeln i sydsvenskan  om ålderstester på just afghanska barn-ynglingar-vuxna män eller vad det nu är kan man läsa om en ung afghan som misstänks brutalt ha mördat en annan afghansk yngling på en kyrkogård i Malmö.

Detta är bara två exempel på vad dessa s k flyktingar oavsett ålder är kapabla att utföra trots att dom påstår sig ha flytt undan våld och förföljelse. Ni skriver också på ett sätt som gör att mina ögon blir tårfyllda och att mitt hjärta håller på att brista att dom saknar sina familjer och löper i många fall risk att gå under i narkotikamissbruk. Det är nog snarare så att dessa förbannade åldersbedragare redan vid ankomsten till Europa var väl insatta i hur man brukar narkotika i olika former.

Varenda en av dessa lögnare skall skickas tillbaka dit därifrån dom kom hit , mina herrar. Vi behöver inga afghanska knarkare som parasiterar på våra resurser. Vi behöver inga afghanska lögnare som sextrakasserar och våldtar i grupp och våra skattepengar skall inte gå till ersättningar till sexhungrande kvinnliga s k gode män som tydligen i många fall har hittat en hazarisk ung älskare i dessa bedragare när dom själva inte längre är så attraktiva på köttmarknaden.

Att just afghaner tar livet av varandra är inget nytt och så länge dom gör det i sitt hemland rör det mig inte i ryggen. Men dom skall inte göra det här och för att förhindra  detta så bör ingen som kommer från länder och kulturer där tydligen våld och död är ett naturligt och accepterat inslag i vardagen släppas in i Europa. Det är det enda sättet att vi som lever i denna världsdel kan få ha en framtid utan den terror och våld som med jämna mellanrum tyvärr  drabbar oss redan nu och som kommer att drabba oss i ännu större utsträckning om ansvarslösa politiker som bl a Olle Schmidt och Sverker Oredsson och deras partier får fortsätta med sin politik.

Sverige och övriga Europa bör naturligtvis ta efter Ungern, Tjeckien och Polen när dom förvägrar mer eller mindre  vildar från dom lägst stående kulturerna och länderna att ta sig in i deras länder. Politikerna i dessa länder är dom politiker som verkligen tar sitt ansvar genom att inte utsätt sitt eget folk för allt sådant som har drabbat svenska medborgare genom en totalt ansvarslös invandrings och flykting politik.

Vill avsluta med att ovanstående rader har skickats till sydsvenskans ledarredaktion och insändarredaktion, men att herrarna inte behöver befara att det blir publicerat eftersom dom ledande damerna - Pia Rehnquist och Heidi Avellan, i det fittstim som sedan några år tagit makten på tidningen - inte tillåter kritiska åsikter vad det gäller invandring sedan många år tillbaka, varför sådana främlingsfientliga rasister och islamofober som jag är bannlysta. Vi får hålla oss till de medier som inte anses vara rumsrena men där man i varje fall till motsats mot sydsvenskan kan ta del av obekväma sanningar som denna och andra tidningar förvägrar sin läsekrets att ta del av vad det gäller invandringspolitiken och följderna av denna.

M V H
Sandor Herold, invandrare av den tamare sorten boende i MalmöTill Olle Schmidt, liberalerna

 
Ja du Olle Schmidt, det är nog en massa andra värderingar som inte passar in och som har kommit in i det svenska samhället än bara den aktuella moskén, tack vare dig och ditt partis invandringspolitik. Jag tänker då t ex på alla skjutningar på öppen gata, hedersmord, kvinnliga balkongfall, omskärelser, könsstympningar, katastrofala ökningar av våldtäkter, anlagda bränder av både bilar och fastigheter, sprängningar, assistansbedrägerier, rån, misshandel, upplopp i bostadsområden som i princip bara bebos av svenskar med annan bakgrund, stenkastningar mot s k blåljuspersonal, sexuella trakasserier i grupp av s k ensamkommande barn, zigenartiggare i vart och vartannat gatuhörn, brott mot äldre, mm mm.

Ja du Olle Schmidt, det är mycket du och ditt parti har på sitt samvete. Men det verkar nu som om du och dina gelikar i allt större antal nu kanske börjar inse vad ni har ställt till med.

Vi som utav er och era sympatisörer har kallats för främlingsfientliga, nynazister, rasister, islamofober och Gud vet vad har i princip fått rätt i allt det som vi har pekat på vad det gäller konsekvenserna av att släppa in människor i hundratusental från dom lägst stående kulturerna och samhällsbildningarna som finns på vår planet. Människor som i många fall saknar utbildning som sträcker längre än att vakta får och getter på en bergssida. Tillika människor som tydligen inte känner till några andra metoder att lösa konflikter och problem på annat sätt än att ta till våld i olika bestialiska former som innebär allt från halsavskärningar till att grilla sina meningsmotståndare levande.

Du och ditt parti har släppt in och omhuldat en s k religion som förespråkar kvinnoförtryck samt att man begår terrordåd och tar livet av oss s k otrogna hundar som inte tror på dom irrläror som denna våldsreligion sprider.  Att som du nu börja protestera mot ett moskébygge klockan fem i tolv vad det gäller detta lands totala sammanbrott, ringar mycket falskt när man betänker att din partiledare nu motsäger sig avvisningar till Afghanistan och att din partikamrat  i EU-parlamentet Cecilia Wikström med jämna mellanrum kritiserar Viktor Orbán i Ungern för att denne tar sitt ansvar att inte släppa in samma klientel som har fört Sverige dit där det idag befinner sig vad det gäller grov kriminalitet.

Att som t ex Stefan Löven åka till Polen och försöka tvinga polackerna att förstöra sitt land på samma sätt som skett i Sverige genom en helgalen invandringspolitik kan inte beskrivas som annat än direkt sinnesslött och lusfräckt. Tydligen så skall hela Europa av någon konstig anledning sänkas till samma mångkulturella låga nivå som Sverige innan man ger sig.

Jag vill påstå att du och dina politiska meningsfränder har blod på era händer när man betänker hur många svenskar som har blivit mördade, misshandlade, våldtagna, rånade, trakasserade på olika sätt genom den politik ni har fört. Men varken  du eller någon annan  behöver oroa er för eventuella följder av ditt svek mot ditt land. Ett folk som svenskar som i princip utan protester åser hur deras företrädare skänker bort allt det som tidigare generationer byggt upp till det som en gång kanske var världens bästa land till dom lägst stående folkgrupperna som existerar på vår planet kommer tyvärr inte att utkräva något ansvar från dom skyldiga. Svensken är tyvärr alldeles för korkad och för bekväm och tydligen helt ointresserad av sitt lands framtid för att göra detta.

Så jag kan bara lyckönska dig Olle Schmidt och er andra för att ni är politiker i Sverige. I mitt hemland Ungern hängde man dom landsförrädare i närmaste lyktstolpe som 1956 samarbetade och sålde sitt land till kommunisterna. Här i Sverige belönas man för liknande gärningar med livslånga pensioner och ambassadörsposter som te x din partikamrat Erik Ullenhag fick.
Inte bara den senaste moskén i Malmö borde ifrågasättas utan med facit i handen hela den förda invandringspolitiken i Sverige!

M V H
Sandor Herold, MalmöInga kommentarer:

Skicka en kommentar