söndag 4 juni 2017

Insane McCain är en av huvudmännen som skapade ISIS för judekonspiratörernas räkning.Därför vet vi att USA skapade ISISISIS kunde inte ha kommit från tomma intet med parader av fordon och stridsvagnar om det inte hade sponsrats av västerländska nationer.

Hela planen har varit att skapa ett hot som skulle få den amerikanska allmänheten att stödja ytterligare militära insatser i Mellanöstern. Det verkliga syftet är dock inte att besegra ISIS, som USA själva stödjer, utan att avsätta Assad i Syrien.

Assad använde inte kemiska vapen; det var ett falsarium för att skapa en motivering för att Obama skulle få använda kryssningsmissiler mot Syrien, 2013. Assads påstådda kemiska attack på sitt eget folk, var en motsvarande lögn, för att lura allmänheten att stödja Trumps missilangrepp, 2017.

En f.d. finansminister i USA, Paul O’Neil, berättade att målet att störta Saddam Hussein diskuterades långt innan 9/11.

 Wesley Clark förklarade att USA hade för avsikt att störta Syrien och Iran som de två sista staterna i programmet att demontera sju regeringar under fem år.

ISIS har skapats av- och stöds av USA, efter att Obamas försök till missilattack misslyckades 2013, för att störta Assad och Iran och för att hålla allmänheten i ett tillstånd av rädsla och manipulation genom terror.

(Läs hela artikeln på Fria Sidor)


2 kommentarer:

 1. På fria sidor är det mycket intressant läsning. Vet du vem eller vilka som ligger bakom den sidan?

  Mvh Berra

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det tycks vara hemligt. Men så här skriver de om sig själva:

   "Fria Sidor behövs för att regimmedia sedan länge inte utför sitt uppdrag. Man har sedan länge slutat att granska makten. Istället hänger man ut medborgare som ställer frågor, är nyfikna och söker svar. Fria Sidor kommer aldrig att låsa fast sig i en ståndpunkt utan låta sanningen styra. Fakta, bevis, vetenskap, sunt förnuft och sanningen är ledstjärnorna".

   Radera