tisdag 27 juni 2017

Inte nog med att Stora och Lilla Satan har uppfunnit ISIS, de stödjer dem med alla medel!57 döda när USA bombade IS-fängelse

7 personer har dött i en amerikansk flygräd mot ett IS-fängelse i Syrien, rapporterar Aftonbladet. De flesta döda var fångar till den islamistiska terrorsekten.

Den bombade byggnaden användes som fängelse av Islamiska Staten. Med andra ord var huset fullt av IS-motståndare eller andra personer som terrorsekten ogillade. Fria Tider

För det första går USA in i ett land där de inte har tillträde, sedan dödar man så många IS-motståndare man kan. Observera att man inte dödar ISIS, som djävulens advokat Trump sa under valrörelsen att de skulle göra, istället står de helt på ISIS sida. Allt för att deras lille son Israel ska få sina slavar att härska över i Mellanöstern och atty driva på en tsunami av flyktingar mot Europa.

Den andra mellanhanden Israel har, är EU, som tvingar medlemsländerna att ta emot mängder av kolonisatörer från Afrika och Afghanistan, eftersom de också ska ses som syriska flyktingar, med resultatet att vi har inbördeskrig i Europa vid det här laget.

Men för fan... tala inte om att det är USA och Israel som är världens fiender, och att hela Sveriges etablissemang kryllar av orientaler som förstör vårt land!

Glöm inte att det är 40-talister och kvinnor som har skapat detta flyktingtrauma i Syrien, där negrer från Afrika ska räknas in bland syrierna, och att det är alla vita människors fel eftersom 40-talisterna ju härstammar från dem tillika med kvinnorna – annars är du ingen riktig nationalist!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar