torsdag 8 juni 2017

Inte SD som ska bort. Snarare SDS - d v s Asylsvenskan!

Politisk chefredaktör och chef för ledarredaktionen:

- Bondeoffer löser inte Moderaternas kris. Det är inte Beatrice Ask som ska bort – det är flirten med SD. M måste berätta hur framtiden ska se ut. I Malmö, i Sverige och i världen.

Föra en offentlig debatt som inkluderar istället för att polarisera. Och hålla rent mot dem som bara vill förstöra. Att kroka arm med populisterna är fel medicin.

.............I ledarartikeln ovan har finländskan Heidi Avellan med sin sedvanliga fräckhet mage att tala om för svenska folket hur vårt land ska styras och se ut.

Mycket finns att säga om många av dom som deltar i den offentliga debatten, men i det här fallet finns det bara en adekvat sak att med emfas äska; Utvisa f...nskapet!

Vad beträffar den sakpolitik som är Asylsvenskans prio ett, d v s omvandlingen av det homogena och tidigare välfungerande Sverige till ett mångkulturellt inferno, så visar länkarna nedan toppen av ett isberg - inom endast ett av oändligt många områden – på varför en “evakuering” av mediearbetare och femtekolonnare som Heidi Avellan är nödvändigt för att återfå ett Sverige värt namnet..!


//Kenneth Sandberg

*

“Närmare 60 personer har skadats av kulor i Malmö det senaste året. Tolv har dött. De kriminellas kulor skapar lidande hos offer och anhöriga, men drar också vårdresurser som kunnat användas till annat”.

Ett litet barn väcks ur sin narkos. Skulle opererats för flera timmar sedan. Men så inträffar ännu en skjutning på Malmös gator och all annan verksamhet stannar upp. Om den skottskadade överlever "dödstunneln" står kirurgerna redo”.

“När väktarna avvisade de två männen från akuten i Malmö blev männen hotfulla. En kort stund senare kunde de gripas av polis – då beväpnade med en skarpladdad pistol”.

“Mobilen ringer i sjuksängen. Den skottskadade patienten svarar: ”Jag vill ha 100 000 kronor, annars blir han som sköt mig mördad.” En sjuksköterska, som redan plockat bort sin namnbricka av rädsla, hör samtalet. Men vem ska hon berätta för? Skjutningarna i Malmös undre värld sprider skräck på sjukhusets vårdavdelningar”.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar