fredag 30 juni 2017

Jävighet och maktutövande
På Facebook har Ekeroth senare delat en film som bland annat hänger ut det brottsoffer, med namn och bild, som Ekeroth enligt domen har misshandlat.

I filmen som Kent Ekeroth delat så ringer en representant för gruppen ”Granskning Sverige” upp domaren i målet och ställer en rad frågor. I filmen visar man också upp brottsoffrets ansikte och namn.

Detta har fått Måns Svensson, docent i rättssociologi, att reagera.

Nu för tiden är det vanligt att demokratins företrädare ifrågasätter rättsväsendet. Paradexemplet är Donald Trump, som ifrågasatt domstolar och domares ageranden, säger Måns Svensson till tidningen.

Enligt honom kommer konsekvenserna för det uthängda offret sannolikt bli stora.

Det finns en hord av hatare som kommer att utnyttja det faktum att man har tillgång till de här personerna. Både rättsväsendets representant och brottsoffer och huvudvittne, säger Måns Svensson till DN.

............Till stöd för de kulturmarxistiska folk- och landsförrädarna uttalar sig rättssociologen Måns Svensson genom en intervju i Dagens Nyheter.

Att identiteten offentliggörs på de vänsterns huliganer och gatuparlamentariker som flagrant provocerar, trakasserar, hotar och attackerar SD-politiker och andra kritiker av den förda massinvandringspolitiken, får denne PK-potentat att reagera med indignation.

Nog kan man tala om att “sila mygg och svälja elefanter”!//Kenneth SandbergInga kommentarer:

Skicka en kommentar